Κέρδισε μία δωροεπιταγή αξίας 200 ευρώ και εξαργύρωσέ τη με αγαπημένα beauty προϊόντα!

Κέρδισε μία δωροεπιταγή αξίας 200 ευρώ και εξαργύρωσέ τη με αγαπημένα beauty προϊόντα!

Βρισκόμαστε μόλις μία «ανάσα» πριν αποχαιρετήσουμε διά παντός το 2020 και η προσοχή μας έχει στραφεί απόλυτα στη λίστα των χριστουγεννιάτικων δώρων που θα χαρίσουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Και ενώ έπειτα από εξονυχιστική έρευνα, καταφέραμε να βρούμε κάτι πραγματικά ξεχωριστό και εύχρηστο για τον καθένα, ακόμη δεν έχουμε πάρει απόφαση ποιο θα είναι το δώρο που θα χαρίσουμε στον εαυτό μας, για να μπούμε δυναμικά στη νέα χρονιά. Ομολογουμένως, πρόκειται για μία δύσκολη απόφαση, στην οποία μπορούν να μας βοηθήσουν τα New Year’s Resolutions μας! Ναι, λαμβάνοντας υπόψη τους στόχους που έχουμε καταγράψει -ή σκοπεύουμε να καταγράψουμε στο άμεσο μέλλον- για το 2021, θα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ποιο είναι το καταλληλότερο δώρο για να κάνουμε πραγματικότητα τη φράση «New year, new me»!

Για σένα, λοιπόν, που μαζί με το νέο έτος θέλεις να υποδεχτείς και την καλύτερη δυνατή εκδοχή σου, τα προϊόντα ομορφιάς είναι το γιορτινό δώρο που θα σε βοηθήσει να το πετύχεις. Γιατί, εστιάζοντας στην εμφάνισή σου, αναδεικνύοντας τα χαρακτηριστικά σου και προσφέροντας στον εαυτό σου μία καθημερινή περιποίηση επαγγελματικών προδιαγραφών, όχι μόνο θα αποκτήσεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, αλλά θα απολαμβάνεις πολύ περισσότερο την κάθε στιγμή του 2021.

Και επειδή κάθε σύγχρονη γυναίκα ξέρει πως η φυσική ομορφιά είναι μία εύκολη και απλή υπόθεση, αρκεί να έχει στα χέρια της τα κατάλληλα προϊόντα, να ξέρεις πως το So Nice, η ψηφιακή boutique καλλυντικών, είναι ο απόλυτος online προορισμός για να βρεις ό,τι χρειάζεσαι. Μην διστάσεις να γεμίσεις το καλάθι σου και να σου χαρίσεις ένα «πλούσιο» δώρο, καθώς μέσα από τον μεγάλο μας διαγωνισμό ο οποίος τρέχει στο Instagram, μπορείς να διεκδικήσεις μία δωροεπιταγη αξίας 200 ευρώ για να ολοκληρώσεις τις αγορές σου!

soniceee

Πιο συγκεκριμένα, ο διαγωνισμός διεξάγεται από την Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου έως και τη Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου, ενώ δύο τυχερές νικήτριες θα κερδίσουν από μία δωροεπιταγή «The Gift of Choice» αξίας 200 ευρώ. Για να δηλώσεις συμμετοχή, θα χρειαστεί να ακολουθήσεις τα εξής βήματα:

  1. Κάνε follow queengr και sonicegr
  2. Κάνε mention στα σχόλια μία φίλη σου

Έχει σημασία να γνωρίζεις πως το So Nice είναι το «βασίλειο» για κάθε beauty queen όπως εσύ, αφού η ιδρύτρια της εταιρίας Χριστελίνα Κυπριώτη, έχει συγκεντρώσει στα «ράφια» του τα καλύτερα high-end και niche beauty brands (Sampar, Labiomer, Omorovicza, Carol Joy, Voya, Juliette Has A Gun, One Of Those, Eve Et Daphne, κλπ) που υπάρχουν στην αγορά. Κάνοντας μία σύντομη διαδικτυακή βόλτα, θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι για αναδείξεις τη φυσική σου ομορφιά και να εμπλουτίσεις με wellness «πινελιές» την καθημερινότητα μέσα στη νέα χρονιά. Από καινοτόμα προϊόντα περιποίησης για το πρόσωπο και το σώμα, μέχρι εξοπλισμό και προϊόντα καμπίνας για θεραπείες spa, το So Nice σου δίνει τα εργαλεία για να μετατρέψεις το σπίτι σου στον απόλυτο beauty «ναό»!

Διάβασε τους όρους συμμετοχής εδώ.


https://www.instagram.com/p/CJItnoVKEDS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading