Κέρδισε ένα μοναδικό cookbook, ένα συλλεκτικό ποτήρι και φιάλες still & sparkling νερό ΘΕΟΝΗ!

Κέρδισε ένα μοναδικό cookbook, ένα συλλεκτικό ποτήρι και φιάλες still & sparkling νερό ΘΕΟΝΗ!

Βρισκόμαστε μόλις μία «ανάσα» πριν την αλλαγή της χρονιάς και οι περισσότερες από εμάς, έχουμε ήδη αρχίσει να κάνουμε τις προετοιμασίες μας για το 2021! Το προηγούμενο διάστημα που μέναμε σπίτι, ακολουθώντας τις υποδείξεις των ειδικών για το κοινό καλό, ήταν για εμάς μία ευκαιρία να αφιερώσουμε περισσότερο χρόνο στον εαυτό μας, να ανακαλύψουμε τι θέλουμε να αλλάξουμε στην καθημερινότητά μας και να είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, τι είναι αυτό που προσδοκούμε τελικά από το νέο έτος. Και αν υπάρχει κάτι που όλες έχουμε προσθέσει στα resolutions του 2021, αυτό είναι σίγουρα η επιθυμία μας για μία ισορροπημένη και ωφέλιμη διατροφή, η οποία θα μας παρέχει λαχταριστά και υγιεινά γεύματα… επαγγελματικών προδιαγραφών.

Για να πετύχουμε βέβαια κάτι τέτοιο, χρειαζόμαστε οπωσδήποτε στο ράφι της κουζίνας μας και τις έμπειρες οδηγίες ενός καταξιωμένου chef, ο οποίος θα κατευθύνει με τον καλύτερο τρόπο τους γαστρονομικούς πειραματισμούς που σκοπεύουμε να πραγματοποιήσουμε μέσα στους επόμενους μήνες. Και η αλήθεια είναι πως, εάν υπάρχει ένας chef που έχει κερδίσει τόσα χρόνια την εμπιστοσύνη και την καρδιά μας, αυτός είναι ο αγαπημένος Λευτέρης Λαζάρου, ο γιος ενός καραβομάγειρα από τον Πειραιά, που μεγαλώνοντας έμελλε να γράψει τη δική του σελίδα στην ιστορία της ελληνικής κουζίνας.

Εικόνα8

Εάν θέλεις, λοιπόν, να κάνεις τον Λευτέρη Λαζάρου έναν «συνοδοιπόρο» σου, στις μαγειρικές περιπέτειες που σε περιμένουν στο μέλλον, τότε το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να λάβεις μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό που διοργανώνουμε σε συνεργασία με το βραβευμένο ελληνικό Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ στο Instagram! Ο διαγωνισμός μας θα διαρκέσει από τη Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου έως και τη Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου και δηλώνοντας συμμετοχή, μπορεί να είσαι εσύ η μία από τις δύο τυχερές νικήτριες, που θα κερδίσουν ένα μοναδικό, συλλεκτικό kit με το cookbook του Λευτέρη Λαζάρου, φιάλες still & sparkling νερού και ένα συλλεκτικό ποτήρι ΘΕΟΝΗ! Για να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό, θα χρειαστεί να ακολουθήσεις τα εξής βήματα:

  1. Κάνε «Like»στο post
  2. Κάνε follow το queengr και το theoninaturalmineralwater
  3. Κάνε mention στα σχόλια δύο φίλες σου

Ειλικρινά, δεν υπάρχει καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο για να χαρίσεις στον εαυτό σου και να πραγματοποιήσεις με την έναρξη του 2021, μία στροφή στην υγιεινή και gourmet διατροφή! Μάλιστα, ο Λευτέρης Λαζάρου έχει συγκεντρώσει σε αυτό το εύχρηστο εγχειρίδιο διάφορες συνταγές, οι οποίες υπόσχονται πως θα σε οδηγήσουν σε νέα, ανεξερεύνητα γευστικά «μονοπάτια». Εσύ το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις, είναι να ακολουθήσεις πιστά τις συμβουλές του και να προσθέσεις στα πιάτα σου το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘEONH, το «πολύτιμο» συστατικό που δίνει μία ξεχωριστή «νότα» στα γεύματά μας και σύμφωνα με τον ίδιο τον Λαζάρου, «απογειώνει» την έννοια του fine dinning σε άλλα επίπεδα!

Εδώ μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού.


https://www.instagram.com/p/CJVzTe0K9BT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading