Διαγωνισμός: Κέρδισε τη best seller τσάντα του «Ames the Bags» και απογείωσε τις εμφανίσεις σου!

Διαγωνισμός: Κέρδισε τη best seller τσάντα του «Ames the Bags» και απογείωσε τις εμφανίσεις σου!

Οι It-bags της σεζόν φέρουν ελληνική υπογραφή και έχουν μετατρέψει τον Μαίανδρο στο πιο hot print της σεζόν. Ο λόγος για τις made in Greece τσάντες, Ames!

Πίσω από τις σοφιστικέ και στυλάτες αυτές ελληνικές τσάντες, με το μοναδικό pattern και την υψηλή ποιότητα υφασμάτων, οι οποίες μέσα από τον σχεδιασμό τους ενώνουν τον αρχαίο, ελληνικό πολιτισμό με το σύγχρονο design, βρίσκεται η fashion designer, Λία Μαντζώρου. Και μία ματιά στη συλλογή του brand «Ames the Bags», είναι αρκετή για να σου αποδείξει ότι η ταλαντούχα σχεδιάστρια, φέρνει τώρα στα χέρια σου, μέσα από τις δημιουργίες της, τα καλύτερα στοιχεία του Grecian chic style!

Γιατί στα γράφουμε όλα αυτά; Διότι εκτός από το ότι αξίζει να ανακαλύψεις και εσύ τον κόσμο των «Ames the Bags», τώρα έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις τη best seller τσάντα του brand: Τη THEROS beige black, συνολικής αξίας 198 ευρώ!

Για να κάνεις δική σου τη σοφιστικέ αυτή τσάντα, το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις είναι να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό μας, από τις 11 έως τις 18 Ιανουαρίου! Τα βήματα είναι απλά: Θα κάνεις follow στο Instagram το @queengr και το @amesthebags και θα κάνεις mention δύο φίλες σου, στα σχόλια του post στο Queen!


https://www.instagram.com/p/CJ5ouuiqLcF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μπορεί να είσαι εσύ η μεγάλη τυχερή που θα κερδίσει την υπέροχη τσάντα THEROS των «Ames the Bags» και θα αναβαθμίσει με κομψότητα το καθημερινό της στυλ: Από τις πιο απλές στις πιο επίσημες εμφανίσεις της!

Μην χάνεις χρόνο, λοιπόν! Μπες στο Instagram, ακολούθησε τα βήματα και λάβε μέρος στον διαγωνισμό για να μπεις στην κλήρωση και να αποκτήσεις την ευκαιρία να κερδίσεις τη σοφιστικέ και best seller THEROS beige black!

Διάβασε εδώ τους όρους συμμετοχής.