Διαγωνισμός: Κέρδισε το πιο «έξυπνο» σύστημα σιδερώματος της Philips το PerfectCare Elite plus

Διαγωνισμός: Κέρδισε το πιο  «έξυπνο» σύστημα σιδερώματος της Philips το PerfectCare Elite plus

Κέρδισε το πιο «έξυπνο» σύστημα σιδερώματος της Philips το PerfectCare Elite plus ή το σύστημα ατμού Steam&Go Plus.

Αν μπορούσες να «ξεκλέψεις» λίγο χρόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας, ποια θα ήταν η δραστηριότητα που θα επέλεγες να περιορίσεις χρονικά; Είμαι σίγουρη πως το σιδέρωμα των ρούχων, θα βρισκόταν στην κορυφή της λίστας σου. Διότι όσο και αν αγαπάς το περιεχόμενο της γκαρνταρόμπας σου, ιδανικά θα ήθελες να αποφύγεις τις ώρες που περνάς πάνω από τη σιδερώστρα και ιδιαίτερα τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.

Από την άλλη πλευρά βέβαια, γνωρίζεις καλά πως η σχολαστική φροντίδα των ρούχων σου είναι «το άλφα και το ωμέγα», ώστε να δείχνουν καινούργια ακόμη και έπειτα από αρκετά χρόνια και να μην αλλοιώνεται η ποιότητα των υφασμάτων τους έχοντας γυαλάδες από το σιδέρωμα.

Ακόμα ξέρεις πόσο σημαντικό είναι να αισθάνεσαι όμορφα με τα ρούχα σου, ό,τι και αν επιλέξεις να φορέσεις, αρκεί να είναι καλοσιδερωμένο και περιποιημένο. Σου φτιάχνει αμέσως η διάθεση φορώντας ένα φρεσκοπλυμένο και φρεσκοσιδερωμένο ρούχο!

Τι μπορείς να κάνεις, λοιπόν, για να γλιτώνεις χρόνο από το σιδέρωμα, αλλά την ίδια ώρα να προστατεύεις τα ρούχα σου από τα καψίματα και να έχεις το τέλειο αποτέλεσμα σε κάθε σου εμφάνιση;

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι τo PerfectCare Elite Plus GC9682, το πιο «έξυπνο» σύστημα σιδερώματος της Philips το οποίο παρέχει πανίσχυρο ατμό σε κάθε κίνησή σου «ΑΥΤΟΜΑΤΑ» χάρη στον αισθητήρα κίνησης DynamiQ για να απομακρύνεις ακόμα και τις πιο δύσκολες τσαλάκες χωρίς κόπο.

Πες, λοιπόν, τέλος στα καψίματα στα ρούχα σου, αφού χάρη στην τεχνολογία OptimalTemp έχεις το τέλειο αποτέλεσμα ακόμα και εάν ξεχάσεις το σίδερο πάνω στο ρούχο. Χάρη στις καινοτομικές τεχνολογίες της Philips και το πολύ ελαφρύ σίδερο που διαθέτει το PerfectCare Elite Plus GC9682 σου υπόσχεται το πιο εύκολο, γρήγορο και ξεκούραστο σιδέρωμα που έκανες ποτέ!

Αν πάλι δεν έχεις καθόλου χρόνο για σιδέρωμα με το προηγμένο σύστημα ατμού χειρός Steam&Go της Philips, φρεσκάρεις τα ρούχα παντού και απομακρύνεις τις τσαλάκες ανά πάσα στιγμή χωρίς να χρειάζεται να έχεις σιδερώστρα.

Αν θέλεις να αποκτήσεις λοιπόν μία από τις καταπληκτικές συσκευές σιδερώματος της Philips πάρε μέρος στο διαγωνισμό του Queen.gr στο Instagram, από τις 02 Αυγούστου μέχρι τις 06 Αυγούστου και ίσως να είσαι εσύ μία από τις δύο τυχερές νικήτριες που θα κερδίσουν το σύστημα σιδερώματος PerfectCare Elite Plus GC9682 ή το σύστημα ατμού χειρός Steam&Go της Philips.


https://www.instagram.com/p/CSEbKLbK1Oz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Για να δηλώσεις συμμετοχή στον διαγωνισμό, θα ακολουθήσεις τα εξής βήματα:

1. Κάνε follow @queengr

2. Κάνε follow @philipshomelivinggreece

3. Κάνε follow @despinakampouri

4. Κάνε like στο post

5. Κάνε mention στα σχόλια δύο φίλες σου

Τι χρειάζεται να γνωρίζεις για τα εργαλεία σιδερώματος της Philips

Έχει σημασία να γνωρίζεις πως αν θέλεις να απολαμβάνεις μία πιο ξεκούραστη καθημερινότητα και να κάνεις και αλλά πράγματα εκτός από το σιδέρωμα, αποκτώντας το σύστημα σιδερώματος PerfectCare Elite Plus της Philips, μπορείς να τα καταφέρεις! Χάρη στην τεχνολογία OptimalTEMP, σου δίνει τη δυνατότητα να σιδερώνεις οποιοδήποτε ύφασμα, από τζιν μέχρι μετάξι, χωρίς να αλλάζεις τις ρυθμίσεις του σίδερου και γλυτώνοντας έτσι χρόνο αφού σιδερώνεις όλα τα ρούχα την ίδια στιγμή. Και το σημαντικότερο εγγυημένα χωρίς καψίματα ακόμα και εάν ξεχάσεις το σίδερο πάνω στο ρούχο!

PHILIPSCONTEST2

Όσο για το Steam&Go της Philips, μπορεί να έχει μικρό μέγεθος, όμως έχει τεράστιες δυνατότητες στο φρεσκάρισμα των ρούχων, προσφέροντάς σου αψεγάδιαστα αποτελέσματα. Πρόκειται για ένα σύγχρονο σύστημα ατμού χειρός, το οποίο μπορείς να χρησιμοποιείς οριζόντια ή κάθετα τοποθετώντας το ρούχο σε μια κρεμάστρα, πάντα και παντού, χωρίς να χρειάζεσαι σιδερώστρα. Διαθέτει αποσπώμενο δοχείο νερού χωρητικότητας 70ml, ενώ χάρη στην τεχνολογία SmartFlow που διαθέτει, παρέχει αυτόματα συνεχή παροχή ατμού, για άμεσα αποτελέσματα. Είναι τόσο εύχρηστο και βολικό που μπορείς να το έχεις μαζί σου και στις διακοπές για να φρεσκάρεις τα ρούχα σου στη στιγμή!

PHILIPSCONTEST3

Σε κάθε περίπτωση, δεν υπάρχει αμφιβολία πως όποια από τις 2 συσκευές σιδερώματος της Philips και αν κερδίσεις, θα έχεις αποκτήσει έναν ισχυρό «σύμμαχο», ο οποίος θα σου λύσει τα χέρια κάνοντας το σιδέρωμα «παιχνιδάκι». Μην χάνεις χρόνο, λοιπόν! Δήλωσε συμμετοχή στον διαγωνισμό και άλλαξε την καθημερινότητά σου προς το καλύτερο.

Εδώ μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού