Μεγάλος διαγωνισμός VITEX με δώρο το Χρώμα της Χρονιάς για το 2022: Μάθε πως θα το κερδίσεις!

Μεγάλος διαγωνισμός VITEX με δώρο το Χρώμα της Χρονιάς για το 2022: Μάθε πως θα το κερδίσεις!

Για τις περισσότερες από εμάς, ο Σεπτέμβριος αποτελεί μία εξαιρετική εποχή για να τολμήσουμε μία νέα αρχή στη ζωή μας.

Και σε ό,τι αφορά στις αλλαγές που μας δίνουν ώθηση και μας ανανεώνουν, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η αναβάθμιση του σπιτιού μας, είναι πάντα μία καλή επιλογή για να καλωσορίσουμε μία νέα σεζόν.

Ειδικότερα έπειτα από τη μακρά περίοδο που περάσαμε εντός για το κοινό καλό, κατά τη διάρκεια της οποίας τα σπίτια μας μετατράπηκαν σε χώρους εργασίας, αναψυχής και χαλάρωσης, έχουμε την ανάγκη να εξαφανίσουμε τα «σημάδια» του παρελθόντος από τους τοίχους μας, ώστε να φέρουμε έναν «αέρα» ανανέωσης στην καθημερινότητά μας.

Πώς θα τα καταφέρουμε; Επιλέγοντας να βάψουμε τους τοίχους μας με το πλαστικό οικολογικό χρώμα υψηλής ποιότητας Vitex Eco, το οποίο προσφέρει μεγάλη καλυπτικότητα, ασυναγώνιστη απόδοση και εξαιρετική λευκότητα, σε συνδυασμό με μεγάλη αντοχή στο συχνό πλύσιμο!

Αυτό ακριβώς το μοναδικό χρώμα, λοιπόν, σου δίνουμε τώρα την ευκαιρία να αποκτήσεις, λαμβάνοντας απλώς μέρος στον νέο μας διαγωνισμό στο Instagram, μέσα από τον οποίο θα διεκδικήσεις μία 3λτ συσκευασία Vitex Eco με την απόχρωση της χρονιάς για το 2022, δηλαδή το μοντέρνο και ξεχωριστό 1219 Desiree!

Picture2

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από 24 μέχρι 28 Σεπτεμβρίου και για να περάσεις από τη θεωρία στην πράξη και να αποκτήσεις έναν ανανεωμένο χώρο, ο οποίος θα σε εκφράζει, θα σε βοηθάει να χαλαρώνεις και να ξεκουράζεσαι έπειτα από μία δύσκολη ημέρα, θα χρειαστεί να κάνεις follow @queengr και @vitex.gr, να κάνεις like στο σχετικό post και να κάνεις mention στα σχόλια δύο φίλες σου οι οποίες θέλεις να σε βοηθήσουν στο βάψιμο. Ποιος ξέρει; Ίσως να είσαι εσύ μία από τις δέκα τυχερές που θα κερδίσουν τρία λίτρα Vitex Eco με την απόχρωση 1219 Desiree, για να αναβαθμίσουν την αισθητική και την ατμόσφαιρα του σπιτιού τους!



Κλείνοντας, είναι σημαντικό να γνωρίζεις πως το κορυφαίας ποιότητας πλαστικό οικολογικό χρώμα Vitex Eco είναι πιστοποιημένο με Indoor Air Comfort GOLD, για την κορυφαία ποιότητα εσωτερικού αέρα που προσφέρει. Με λίγα λόγια, είναι μία εξαιρετική επιλογή για το παιδικό δωμάτιο, αλλά και για το δικό σου, συνεισφέροντας σε ένα πιο υγιεινό περιβάλλον ευεξίας και μία καλύτερη ποιότητα ζωής.

Ήρθε η ώρα για ανακαίνιση με το Χρώμα της Χρονιάς για το 2022 από την VITEX!

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό και γίνε ένας από τους 10 νικητές/νικήτριες που θα κερδίσουν από 3 lt Vitex Eco με την απόχρωση της χρονιάς 2022, το 1219 Desiree!

Για να δηλώσεις συμμετοχή στο διαγωνισμό, θα ακολουθήσεις τα εξής βήματα:
1. Κάνε like στο post

  1. follow @queengr & @vitex.gr,
  2. Mention στα σχόλια δύο φίλες σου που θα σε βοηθήσουν στο βάψιμο.

    Διάρκεια Διαγωνισμού: 24/09-28/09

    Εδώ μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού