Διαγωνισμός: Κάνε δικό σου το νέο TCL 20Υ και αναβάθμισε την καθημερινότητά σου!

Διαγωνισμός: Κάνε δικό σου το νέο TCL 20Υ και αναβάθμισε την καθημερινότητά σου!

Τα βήματα για να είσαι εσύ η τυχερή που θα αποκτήσει μία συσκευή TCL 20Υ, είναι απλά! 

Αν υπάρχει ένα item το οποίο δεν αποχωρίζεσαι στιγμή, αυτό είναι σίγουρα το smartphone σου. Πώς να αποχωριστείς, άλλωστε, το κινητό σου τηλέφωνο, όταν σήμερα αποτελεί ένα βασικό multitasking εργαλείο για την έντονη καθημερινότητά σου, μία συσκευή με τη βοήθεια της οποίας όχι μόνο εργάζεσαι, αλλά παρακολουθείς τις αγαπημένες σου σειρές, απαθανατίζεις και μοιράζεσαι τις πιο «δυνατές» σου στιγμές και κάνεις βιντεοκλήσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και τους συναδέλφους σου.

Για να απολαμβάνεις όλα τα παραπάνω, βέβαια, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, δηλαδή γρήγορα, άνετα και ξεκούραστα, γνωρίζεις ότι χρειάζεσαι και ένα πολύ καλό και σύγχρονο smartphone. Ειδικότερα αν χρησιμοποιείς πολύ τα social media και θέλεις να αναβαθμίζεις συνεχώς το περιεχόμενο που «ανεβάζεις», τότε ένα high tech κινητό είναι must.

Σου έχουμε νέα που θα σε ενθουσιάσουν, λοιπόν, στην περίπτωση που θέλεις να πάρεις καινούργιο κινητό. Διότι τώρα σου δίνουμε την ευκαιρία να κάνεις δικό σου το νέο TCL 20Υ, λαμβάνοντας απλώς μέρος στον διαγωνισμό μας!


https://www.instagram.com/p/CXI_-DkME0B/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα βήματα για να είσαι εσύ η τυχερή που θα αποκτήσει μία συσκευή TCL 20Υ, είναι απλά! Για την ακρίβεια, θα χρειαστεί απλώς να κάνεις follow το Queen.gr και την TCLmobilegr στο Instagram από τις 6 μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου και στη συνέχεια, να κάνεις like και mention δύο φίλες σου στο σχετικό post στο Instagram του Queen.gr!

alkatel2

Πού ξέρεις; Μπορεί να είσαι εσύ η τυχερή που θα αναβαθμίσει την καθημερινότητά της, με τη βοήθεια ενός νέου smartphone που διαθέτει τεράστια οθόνη HD+ 6,52 ιντσών, τριπλή κύρια κάμερα 48MP και μπροστινή κάμερα HDR 8MP για τέλειες φωτογραφίες, οκταπύρηνο επεξεργαστή και μνήμη RAM 4GB και μεταξύ άλλων, μεγάλης διάρκειας μπαταρία 4000mAh που σου επιτρέπει να παραμένεις δραστήρια και connected, όλη την ημέρα!

Μην χάνεις χρόνο, λοιπόν! Διάβασε εδώ τους όρους του διαγωνισμού και λάβε μέρος για να πάρεις στα χέρια σου το νέο smartphone TCL 20Υ!