Collistar Xmas! Κέρδισε ένα πολυτελές beauty box με όλα τα απαραίτητα για τις γιορτές!

Collistar Xmas! Κέρδισε ένα πολυτελές beauty box με όλα τα απαραίτητα για τις γιορτές!

Τρεις τυχερές θα κερδίσουν από ένα luxurious beauty box από την Collistar, συνολικής αξίας 170€! Διάβασε πώς μπορείς να πάρεις μέρος στον πιο extra και glam διαγωνισμό!

Οι γιορτές θέλουν περιποίηση και λάμψη, θέλουν δώρα και ευτυχισμένες στιγμές, γι’ αυτό και εμείς βάλαμε σκοπό να σου χαρίσουμε όλα τα παραπάνω.

Σε συνεργασία με το αγαπημένο μας brand Collistar, δημιουργήσαμε ένα μοναδικά πολυτελές beauty box που περιέχει όλα όσα μπορεί να χρειαστείς για την περιποίηση και το μακιγιάζ σου αυτές τις γιορτές. Τι ακριβώς περιέχει; Θα σου πούμε ευθύς αμέσως.

Ορός Ματιών με Υαλουρονικό οξύ για τέλεια μάτια, Collistar, Eye Contour Hyaluronic Acid+ Peptides, Perfect Eyes 15ml

Εικόνα2

Πρόκειται για μία πρωτοποριακή θεραπεία ματιών με υαλουρονικό οξύ και πεπτίδια, που αντιμετωπίζει αποτελεσματικά σακούλες, μαύρους κύκλους, ρυτίδες αλλά και πεσμένα βλέφαρα. Είναι αυτό που χρειάζεσαι για να έχεις λαμπερό και φρέσκο βλέμμα στα ρεβεγιόν αλλά και για να ξυπνήσεις χωρίς ίχνη από hangover!

Κρέμα με Βιταμίνη C + Φερουλικό οξύ, Collistar, Vitamin C + Ferulic Acid Cream 50ml

Εικόνα3

Ένα προϊόν εμπλουτισμένο με Φερουλικό οξύ το οποίο, σε συνδυασμό με τη Βιταμίνη C, παρέχει πανίσχυρη αντιοξειδωτική δράση. Η μεταξένια και σταδιακά απορροφήσιμη υφή του, δρα αποτελεσματικά κάνοντας το δέρμα λαμπερό, πιο απαλό, πιο υγιές και πιο λείο.

Κρέμα ΒΒ με αποτοξινωτική δράση, Collistar, Magic ΒΒ+ Detox Cream 50ml

Εικόνα4 copy

Μια απολαυστική και εξαιρετικά απαλή κρέμα που απλώνεται ομοιόμορφα και γίνεται ένα με την επιδερμίδα, χαρίζοντας αποτέλεσμα second skin. Χαρίζει ένα φυσικό και λαμπερό χρώμα, ενώ παράλληλα φροντίζει αποτελεσματικά την επιδερμίδα, ενυδατώνοντάς τη για 72 ώρες.

Μάσκαρα, Collistar, Unico Volume Black 13ml

Εικόνα5 copy

Το διπλό βουρτσάκι της, δημιουργήθηκε συνδυάζοντας δύο πανομοιότυπα βουρτσάκια, με μακριές και κοντές ίνες που παγιδεύουν τη μάσκαρα και την κατανέμουν τέλεια κατά μήκος των βλεφαρίδων. Η σύνθεσή της, βελτιώνει όλους τους τύπους βλεφαρίδων και αυξάνει τον όγκο και το μήκος στο μέγιστο. Είναι το απόλυτο προϊόν για tailor made, γιορτινά μακιγιάζ.

Πώς θα κερδίσεις όλα τα παραπάνω; Πολύ απλά! Σπεύσε στο Instagram account @collistargreece, ακολούθησέ τον, κάνε like στο αντίστοιχο post και tag μία φίλη σου.


https://www.instagram.com/p/CXlHBJBKLGr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει 5 ημέρες και μπορεί να είσαι εσύ μία από τις 3 τυχερές που θα κάνουν Collistar Xmas με το πιο luxurious δώρο. Διάβασε τους όρους εδώ και καλή επιτυχία Queen!