Κέρδισε ένα gift box με limited edition δώρα ομορφιάς και περιποίησης από το ελληνικό brand Laouta!

Κέρδισε ένα gift box με limited edition δώρα ομορφιάς και περιποίησης από το ελληνικό brand Laouta!

Καθώς οι ημέρες μετρούν αντίστροφα για την αλλαγή του έτους, η προσοχή σου έχει στραφεί στην προετοιμασία της λίστας των new year’s resolutions σου.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, δεν θέλεις η πρώτη μέρα του χρόνου να σε βρει απροετοίμαστη, για αυτό έχεις αρχίσει ήδη να καταγράφεις τη λίστα με τους στόχους που θα σε οδηγήσουν στην καλύτερη δυνατή εκδοχή σου, το 2022. Και φυσικά, για μία ακόμη χρονιά, η επιθυμία σου να αναβαθμίσεις τη ρουτίνα περιποίησής σου σε μία βιώσιμη και φυσική «ιεροτελεστία», είναι στις άμεσες προτεραιότητές σου.

Ωστόσο, για να αποκτήσεις μία ρουτίνα περιποίησης φιλική προς το περιβάλλον, χρειάζεται να εξοπλίσεις το μπουντουάρ σου με τους κατάλληλους «συμμάχους». Αυτό που χρειάζεσαι, λοιπόν, είναι προϊόντα που παράγονται από φυτικές πρώτες ύλες, δεν περιλαμβάνουν ορυκτέλαια, σταθεροποιητές, parabens, συνθετική γλυκερίνη ή σιλικόνη, ενώ διαθέτουν βιοδιασπώμενες ή ανακυκλώσιμες συσκευασίες. Με λίγα λόγια, αυτό που χρειάζεσαι για να κατακτήσεις τους beauty στόχους σου για το 2022, είναι τα προϊόντα του ελληνικού brand Laouta, τα οποία μπορείς να αποκτήσεις λαμβάνοντας μέρος στον διαγωνισμό του Queen.gr στο Instagram!

Πιο αναλυτικά, ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 20 μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου, ενώ παίρνοντας μέρος σε αυτόν μπορείς να διεκδικήσεις ένα πλούσιο κουτί με δώρα από το brand Laouta! Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις, είναι να κάνεις follow τον λογαριασμό του Queen.gr και τον λογαριασμό του Laouta στο Instagram και να κάνεις mention δύο φίλες σου στα σχόλια κάτω από το σχετικό post. Ποιος ξέρει; Ίσως να είσαι εσύ μία από τις πέντε τυχερές, οι οποίες θα κερδίσουν ένα «πλούσιο» gift box από το ελληνικό brand Laouta, το οποίο περιλαμβάνει limited edition προϊόντα, όπως το αγαπημένο κερί melomakarono, ένα λάδι winter glow και ένα λάδι σώματος γαζία.

Εικόνα2 copy

Είναι σημαντικό να θυμάσαι πως τα προϊόντα ομορφιάς που χρησιμοποιείς για την περιποίησή σου, σχετίζονται με το οικολογικό σου αποτύπωμα, αλλά και την ποιότητα της φροντίδας που προσφέρεις στον εαυτό σου. Και σε αυτό θα σε βοηθήσουν τα limited edition προϊόντα Laouta! Διότι το ξηρό λάδι winter glow διαθέτει μία ισχυρή σύνθεση θρεπτικών ελαιών με άρωμα από αιθέρια έλαια περγαμόντου και βανίλιας, η οποία είναι 99% φυτική και ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα, χαρίζοντάς της μία φυσική περλέ λάμψη. Όσο για το λάδι σώματος γαζία, είναι ένα 99% φυτικό προϊόν, εμπλουτισμένο με φυτικά έλαια και βοτανικά εκχυλίσματα, το οποίο προσφέρει απόλυτη και βαθιά ενυδάτωση στο σώμα, χαρίζοντάς του μοναδικές, αρωματικές «νότες» λουλουδιών.

Τι περιμένεις λοιπόν; Λάβε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό που πραγματοποιείται στον λογαριασμό του Queen.gr στο Instagram και μαζί με το 2022, υποδέξου την πιο λαμπερή και όμορφη εκδοχή σου!


https://www.instagram.com/p/CXtdaZuIcw8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Εδώ μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού.

Καλή επιτυχία!