Η μέθοδος των Γουίλιαμς: Κέρδισε μία διπλή πρόσκληση και δες πρώτη την avant premiere της ταινίας!

Η μέθοδος των Γουίλιαμς: Κέρδισε μία διπλή πρόσκληση και δες πρώτη την avant premiere της ταινίας!

Η αλήθεια είναι πως το τελευταίο διάστημα, έχεις συνηθίσει να διασκεδάζεις περισσότερο εντός, παρά εκτός σπιτιού. Ωστόσο, αν υπάρχει κάτι που μπορεί να σε πείσει να σηκωθείς από τον καναπέ σου, για να δώσεις ραντεβού με τις κολλητές ή τον αγαπημένο σου στο κέντρο της πόλης, αυτό είναι σίγουρα μία καλή ταινία, ένα κινηματογραφικό έργο που βασίζεται σε μία δυνατή ιστορία, περιλαμβάνει ένα πολλά υποσχόμενο cast με μοναδικές ερμηνείες και σου υπόσχεται στιγμές πηγαίας συγκίνησης.

Στην περίπτωση, λοιπόν, που ψάχνεις μία ταινία που θα σε συνεπάρει σε ένα νοητό «ταξίδι» ζωής και βγαίνοντας από την αίθουσα του κινηματογράφου, θα σε κάνει να αισθάνεσαι πιο «πλούσια» και λίγο πιο… σοφή, τότε το νέο έργο «Η μέθοδος των Γουίλιαμς» («King Richard» αγγλιστί), του σκηνοθέτη Reinaldo Marcus Green, που θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους από την Tanweer στις 17 Φεβρουαρίου, είναι ακριβώς αυτό που ζητάς.

Διότι αυτή η ταινία, στην οποία πρωταγωνιστεί ο αγαπημένος σου οσκαρικός ηθοποιός Will Smith, αποτελεί μία συναρπαστική «ωδή» στην πίστη, την αγάπη και την οικογένεια, μία αληθινή ιστορία που αποδεικνύει ότι η ανυποχώρητη ανθρώπινη θέληση, μπορεί κάποιες φορές να κάνει «θαύματα» και να αναθρέψει τους μεγαλύτερους θρύλους του παγκόσμιου πρωταθλητισμού!

Picture10

Σου έχουμε καλά νέα, λοιπόν, διότι το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις για να παρακολουθήσεις πρώτη την ταινία «Η μέθοδος των Γουίλιαμς», είναι να λάβεις μέρος στον μεγάλο μας διαγωνισμό στο Instagram, ο οποίος θα διαρκέσει από τις 09/02 έως και τις 14/02. Δηλώνοντας συμμετοχή, μπορεί να είσαι εσύ μία από τις δέκα τυχερές που θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την avant premiere της ταινίας τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου στον κινηματογράφο Νιρβάνα Cinemax στις 20.00 (ώρα προσέλευσης 19.30).

Για να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό μας, θα χρειαστεί να κάνεις follow τον λογαριασμό του Queen.gr στο Instagram, να κάνεις follow τον λογαριασμό της Tanweer στο Instagram και να κάνεις mention στα σχόλια στο σχετικό post του Queen.gr δύο φίλες σου.


https://www.instagram.com/p/CZwJ3PzqlVU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Εμείς, σου ευχόμαστε καλή τύχη!



Λίγα λόγια για την ταινία

Με κεντρικό ήρωα τον Richard, τον οποίο υποδύεται ο Will Smith, η ταινία «Η μέθοδος των Γουίλιαμς», η οποία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες από την Tanweer στις 17 Φεβρουαρίου, αφηγείται την ιστορία δύο εκ των καλύτερων τενιστριών όλων των εποχών, της Venus (Saniyya Sidney) και της Serena Williams (Demi Singleton). Το «κουβάρι» της ιστορίας ξετυλίγεται μέσα από την καθημερινότητα της οικογένειας. Συγκεκριμένα, η ταινία σκιαγραφεί με αληθοφάνεια τον ιδιαίτερο τρόπο ανατροφής των κοριτσιών από τον πατέρα τους, ο οποίος λειτουργεί ως προπονητής, μέντορας και φίλος τους, ακολουθώντας πιστά ένα παράτολμο πλάνο ζωής 78 σελίδων, αφού είναι αποφασισμένος να γράψει ιστορία μαζί με τις κόρες του και να τις οδηγήσει στην «κορυφή» της αντισφαίρισης. Σύμφωνα με τον πρωταγωνιστή της ταινίας, δηλαδή τον Will Smith, «η ιστορία του Richard και της οικογένειάς του είναι το αμερικάνικο όνειρο. Είναι λίγα τα μέρη στη Γη, όπου η Venus και η Serena θα τα κατάφερναν. Στον πυρήνα της η ταινία μιλάει για την επιθυμία να είσαι η καλύτερη εκδοχή σου και την ψυχική δύναμη να ξεπεράσεις τα εμπόδια».

Εδώ μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού.