Διαγωνισμός Queen: Κέρδισε ένα υπέροχο κόσμημα SAMOLI, DROPS OF GRACE

Διαγωνισμός Queen: Κέρδισε ένα υπέροχο κόσμημα SAMOLI, DROPS OF GRACE

Ένα όνειρο που ξεκίνησε από την ιδιαίτερη και πολυσήμαντη γοητεία του σύγχρονου Ελληνικού κοσμήματος, έγινε μεγαλεπήβολη ιδέα, και όχημα τέχνης, επιχειρηματικότητας και διαλόγου, ταξίδεψε και αγαπήθηκε σε περισσότερους από 45 προορισμούς σε όλο τον κόσμο, επιστρέφει πανηγυρικά στο Ζάππειο για 8η χρονιά με ένα στόχο.

sa

Για 8η χρονιά, το A JEWELMADEINGREECE, η πολυεπίπεδη και συνεχώς αναβαθμιζόμενη πλατφόρμα προώθησης και ανάδειξης του σύγχρονου ελληνικού κοσμήματος στην Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο, διοργανώνει τη μεγαλύτερη Συνάντηση Δημιουργών, με την συμμετοχή των πιο εμπνευσμένων Ελλήνων καλλιτεχνών.

Πυξίδα της επαγγελματικής διοργάνωσης που πλέον αποτελεί θεσμό και σημείο αναφοράς και πραγματοποιείται στον εμβληματικό χώρο του Ζαππείου Μεγάρου, είναι να δώσει τη δυνατότητα και το πεδίο στους Έλληνες σχεδιαστές κοσμημάτων να περιγράψουν με άνεση και ευελιξία το όραμά τους, να παρουσιάσουν εκτενώς τη δουλειά τους σε επιχειρηματίες, καταστήματα και εμπόρους χονδρικής, αλλά και να απευθυνθούν σε ιδιώτες που επιθυμούν να θαυμάσουν τις δημιουργίες τους.

Το ΑJMIG το οποίο είναι πρωτοβουλία και διοργάνωση της Μαίρης Σαμόλη, ξεκίνησε το ταξίδι του πριν από μία δεκαετία, με γνώμονα τη διάδοση και αναγνώριση του ελληνικού αποτυπώματος σε επίπεδο αισθητικής και επιχειρηματικότητας στον κλάδο του κοσμήματος σε όλο κόσμο. Ήδη μετρά δεκάδες παρουσιάσεις, συμμετοχές και επιτυχημένες συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εκθέσεις ανά την υφήλιο. Σύμβουλός του είναι η Ιστορικός Τέχνης Ίρις Κρητικού.

Το Queen.gr δίνει τη δυνατότητα σε μια τυχερή να κερδίσει ένα κόσμημα SAMOLI «DROPS OF GRACE» EARRINGS | SILVER 925 GOLD PLATED

Η τιμή του κοσμήματος ανέρχεται στα 240 ευρώ.

Δήλωσε συμμετοχή για να κερδίσεις από μία διπλή πρόσκληση.


https://www.instagram.com/p/CaZddN8K47Y/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μην χάνεις χρόνο, λοιπόν! Διάβασε εδώ τους όρους του διαγωνισμού και λάβε μέρος!