#daytoremember: Θες να σαλπάρεις μαζί μας σε μια κρουαζιέρα στον Αργοσαρωνικό;

#daytoremember: Θες να σαλπάρεις μαζί μας σε μια κρουαζιέρα στον Αργοσαρωνικό;

Με φόντο τη θάλασσα του Αργοσαρωνικού το Queen.gr γιορτάζει, στις 25 Ιουλίου από τις 9.00 το πρωί έως το απόγευμα της ίδιας ημέρας, το λανσάρισμά του με έναν τρόπο μοναδιQό και εξωστρεφή.

Αντί για ένα συμβατικό launch event, το Queen.gr επιλέγει να συνδυάσει τη διασκέδαση με τις εναλλαγές τοπίων, την ελευθερία που προσφέρει η θάλασσα με τη μοναδικότητα του summer made in Greece, προσκαλώντας στο «κατάστρωμά» του όσους από εσάς θέλουν να μοιραστούν μαζί μας μια μέρα που θα θυμούνται για καιρό.

Διονυσία Καλαποθαράκου

Με φόντο τη θάλασσα του Αργοσαρωνικού το Queen.gr γιορτάζει, στις 25 Ιουλίου από τις 9.00 το πρωί έως το απόγευμα της ίδιας ημέρας, το λανσάρισμά του με έναν τρόπο μοναδιQό και εξωστρεφή: Με μια κρουαζιέρα που φέρνει αύρα ανανέωσης και μας κάνει το πιο αισιόδοξο intro στις φετινές διακοπές, αφήνοντας πίσω μας έναν δύσκολο χειμώνα. Το νέο Queen.gr αγκαλιάζει τη φωτεινή πλευρά της ζωής, υμνεί την παρέα, τη γυναικεία φιλία και γίνεται δίαυλος της ουσιαστικής επικοινωνίας. Η ομορφιά, η μόδα, το well being, τα culture events, τα social media, όλα όσα απασχολούν καθημερινά τη θεματολογία του νέου Queen.gr γίνονται αντικείμενο συζήτησης πάνω στο πλοίο. Σε ένα πλαίσιο διασκέδασης και απελευθέρωσης.

Δεν θέλουμε όμως «να σαλπάρουμε» μόνες μας, αλλά μαζί με εσάς, τις αναγνώστριές μας, γι’ αυτό 20 τυχερές που θα πάρουν μέρος στον διαγωνισμό μας θα μπορέσουν να έρθουν στο πιο summer funny event του φετινού καλοκαιριού, μαζί με την καλύτερή τους φίλη, και να απολαύσουν μία μοναδική μονοήμερη κρουαζιέρα στον Αργοσαρωνικό.

https://www.instagram.com/p/Cf35Lrrq3nd

Συγκεκριμένα, πάνω σε ένα εντυπωσιακό σκάφος 45 μέτρων, οι νικήτριες θα έχουν τη δυνατότητα να χαρούν τον ήλιο πάνω στα decks του σκάφους, να γευτούν μοναδικά refreshments στα lounges, να διασκεδάσουν στον ρυθμό της μουσικής και του καλεσμένου μας DJ, να πάρουν τα πιο κομψά δώρα της σεζόν, αλλά και να αδράξουν την ευκαιρία για βουτιές στα γαλάζια νερά, κάτω από τον καυτό ήλιο!

Τo νέο Queen.gr είναι ένα site που πρεσβεύει το positivity, τη γυναικεία ενδυνάμωση, τη δημιουργικότητα. Είναι ένα site που χαράζει μια νέα πορεία με 100% feminine sight σε ό,τι μπορεί να απασχολεί τη σύγχρονη, σκεπτόμενη γυναίκα. Και σε αυτό πορεύεται με το κοινό του και σαλπάρει μαζί τους σε μια κρουαζιέρα-ορόσημο για το νέο ξεκίνημά του. Μαζί μας στην κρουαζιέρα θα είναι και οι συντάκτριες του Queen.gr, η Διευθύντρια του site και Fashion Director Διονυσία Καλαποθαράκου που θα δώσει όλα τα tips για τα statements του καλοκαιριού, η Beauty Director Χριστίνα Χρόνη που θα δώσει συμβουλές για περιποίηση κάτω από τον ήλιο, αλλά και οι συνεργάτιδες του Ομίλου, για να φωτογραφηθούν παρέα με τις νικήτριες!

Πάρε μέρος στην κλήρωση και γίνε «Cruise Queen» για μια μέρα, μαζί με μας… όχι μια απλή μέρα, αλλά #daytoremember!

Όροι Διαγωνισμού