Διαγωνισμός: Κέρδισε μία διπλή πρόσκληση για την πρεμιέρα της ταινίας «Η Γυναίκα Βασιλιάς»!

Διαγωνισμός: Κέρδισε μία διπλή πρόσκληση για την πρεμιέρα της ταινίας «Η Γυναίκα Βασιλιάς»!

Αν είσαι σινεφίλ, λοιπόν, ξέρουμε πώς θα ξεκινήσεις τη νέα σινεφίλ σεζόν: Με μία ταινία που φέρνει τη γυναίκεια δύναμη στο προσκήνιο!

Μπορεί οι περισσότερες από εμάς να έχουμε συνδέσει το φθινόπωρο με την επιστροφή στην καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις όμως, για τους απανταχού σινεφίλ φθινόπωρο σημαίνει, επίσης, επιστροφή στις κινηματογραφικές αίθουσες. Και η απόλαυση μιας υπέροχης ταινίας στον αγαπημένο μας κινηματογράφο, συνιστά αναμφίβολα μία από τις πιο ξεχωριστές φθινοπωρινές συνήθειες.

Αν είσαι σινεφίλ, λοιπόν, ξέρουμε πώς θα ξεκινήσεις τη νέα σινεφίλ σεζόν: Με μία ταινία που φέρνει τη γυναίκεια δύναμη στο προσκήνιο! Ο λόγος για το νέο αριστούργημα «Η Γυναίκα Βασιλιάς» (The Woman King) σε σκηνοθεσία της ταλαντούχας Gina Prince-Bythewood, που φέρνει στους κινηματογράφους της χώρας μας η Feelgood Entertainment, στις 29 Σεπτεμβρίου!

Diagwnismos_Feelgood_Contest_H-GYNAIKA-BASILIAS-@Queen.gr_html_3f4b5bcd3052ec22.jpg

Τα καλύτερα, βέβαια, δεν στα έχουμε πει ακόμη. Διότι στην ταινία «Η Γυναίκα Βασιλιάς» όχι μόνο πρωταγωνιστεί η αγαπημένη μας και βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Viola Davis στον ρόλο της στρατηγού Νανίσκα και στο πλευρό άλλων σπουδαίων ηθοποιών, αλλά αυτόν τον Σεπτέμβριο, μπορείς να βρεθείς στην πρεμιέρα της ταινίας, κερδίζοντας μία διπλή πρόσκληση για εσένα και ένα αγαπημένο σου πρόσωπο!

Ναι, ο νέος μας διαγωνισμός θα δώσει κινηματογραφικές διαστάσεις στο φετινό φθινόπωρο και το μόνο που έχεις να κάνεις για να είσαι μία από τις 15 τυχερές που θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την ταινία «Η Γυναίκα Βασιλιάς» που μας φέρνει η Feelgood Entertainment, είναι να ακολουθήσεις μερικά πολύ απλά βήματα.

Για να έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις, λοιπόν, από τις 19 μέχρι τις 26 Σεπτεμβρίου θα κάνεις follow τον λογαριασμό του Queen.gr και τον λογαριασμό της Feelgood Entertainment στο Instagram και στη συνέχεια, θα κάνεις tag δύο φίλες σου στα σχόλια κάτω από τη σχετική ανάρτηση στο Instagram του Queen.gr!

Diagwnismos_Feelgood_Contest_H-GYNAIKA-BASILIAS-@Queen.gr_html_fe54a53fa49f9948.jpg

Ίσως να είσαι εσύ μία από τις 15 τυχερές που θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την πρεμιέρα της ταινίας «Η Γυναίκα Βασιλιάς» την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου στον κινηματογράφο Αθήναιον 2, στις 19.30 (ώρα προσέλευσης 19.00).

https://www.instagram.com/p/CiueGjzPQRe

Μέχρι να δεις την ταινία στη μεγάλη οθόνη όμως, μπορείς να πάρεις μία γεύση από όλα όσα θα παρακολουθήσεις, πατώντας το play στο trailer που ακολουθεί!

Το σίγουρο είναι πως η αξιοσημείωτη ιστορία των μαχητριών Αγκότζι, που πραγματεύεται η ταινία, μιας αποκλειστικά γυναικείας ομάδας πολεμιστριών που προστάτευαν το Αφρικανικό Βασίλειο της Δαχομέης τον 18o αιώνα, θα σε συναρπάσει και θα σου υπενθυμίσει ότι για κάποια πράγματα, αξίζει να πολεμάς, ειδικότερα αν πρόκειται για την ελευθερία σου!

Εδώ μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού.