Διαγωνισμός: Παρακολούθησε με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο την avant premiere της ταινίας «Άμστερνταμ»!

Διαγωνισμός: Παρακολούθησε με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο την avant premiere της ταινίας «Άμστερνταμ»!
© 2022 20th Century Studios. All Rights Reserved.

Η ίδια η πλοκή της ταινίας είναι μία «δυνατή» αφορμή για ένα σινεφίλ ραντεβού για το οποίο θα ανυπομονείς.

Το ραντεβού για σινεμά τις καθημερινές μετά το γραφείο ή το βράδυ του Σαββάτου αποτελεί μία από τις αγαπημένες μας φθινοπωρινές και χειμερινές συνήθειες. Στην περίπτωση, λοιπόν, που αυτές τις μέρες αναζητάς τις ταινίες που θα γίνουν μέρος του σινεφίλ προγράμματός σου, σου έχουμε μία πρόταση που δεν πρέπει να χάσεις.

Φυσικά και αναφερόμαστε στη συγκλονιστική, επική ταινία μυστηρίου «Άμστερνταμ», του βραβευμένου σκηνοθέτη και σεναριογράφου David O. Russell, που θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 3 Νοεμβρίου από τη Feelgood Entertainment!

Το γεγονός πως ο βραβευμένος με Όσκαρ Christian Bale, η δύο φορές υποψήφια για Όσκαρ Margot Robbie και μεταξύ άλλων, οι John David Washington, Chris Rock, Taylor Swift, Zoe Saldaña και Robert De Niro πρωταγωνιστούν στην ταινία, είναι από μόνο του αρκετό για να σε κάνει να θέλεις να τη δεις ASAP. Ωστόσο, η ίδια η πλοκή της ταινίας είναι μία «δυνατή» αφορμή για ένα σινεφίλ ραντεβού για το οποίο θα ανυπομονείς.

AMSTERDAM
AMSTERDAM© 2022 20th Century Studios. All Rights Reserved.

Όπως μπορείς να καταλάβεις, λοιπόν, πρόκειται για την ταινία της χρονιάς. Και σου έχουμε πολύ καλά νέα, διότι τώρα μπορείς να βρεθείς στην avant premiere της, μαζί με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, αρκεί να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό μας που «τρέχει» από τις 25 έως τις 31 Οκτωβρίου.

Πώς θα λάβεις μέρος στον διαγωνισμό; Τα βήματα είναι απλά. Θα ακολουθήσεις τους λογαριασμούς του Queen.gr και της Feelgood Entertainment στο Instagram και στη συνέχεια, θα κάνεις tag δύο αγαπημένα σου πρόσωπα στα σχόλια κάτω από το σχετικό post στο Instagram του Queen.gr.

https://www.instagram.com/p/CkIpW8hqFqF

Μπορεί να είσαι εσύ μία από τις 10 τυχερές που έπειτα από κλήρωση, θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την avant premiere της ταινίας «Άμστερνταμ» από τη Feelgood Entertainment, την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου στις 20.00 (ώρα προσέλευσης 19.30), στο Village @ The Mall Μαρούσι (αίθουσα 5).

Amsterdam

Λίγα λόγια για την ταινία «Άμστερνταμ» που θα σε βάλουν σε σινεφίλ mood

Η ιστορία της ταινίας «Άμστερνταμ» εξελίσσεται τη δεκαετία 1930, όταν τρεις κολλητοί φίλοι γίνονται μάρτυρες μιας δολοφονίας, θεωρούνται βασικοί ύποπτοι και μπλέκουν σε μία από τις πιο εξωφρενικές συνωμοσίες της αμερικανικής ιστορίας. Πρόκειται για μία συναρπαστική και εξαιρετικά περίτεχνη ιστορία, για μία μαύρη κωμωδία μυστηρίου που συνυφαίνει πανέξυπνα τα ιστορικά δεδομένα με τη μυθοπλασία, σε μια μοναδική κινηματογραφική εμπειρία.

Amsterdam

Για τον δημιουργό της ταινίας, δηλαδή τον πέντε φορές υποψήφιο για Όσκαρ David O. Russell, «η φιλία και η αγάπη είναι το θεμέλιο αυτής της ταινίας», ενώ όπως ο ίδιος αποκάλυψε, η δημιουργική διαδικασία για την ταινία ξεκίνησε πριν από πέντε χρόνια, σε ένα δείπνο που είχε με τον Christian Bale -με τον οποίο, μάλιστα, ο Russell είχε συνεργαστεί ξανά στις ταινίες «Οδηγός Διαπλοκής» και «The Fighter».

Τα υπόλοιπα θα τα παρακολουθήσεις στη μεγάλη οθόνη, αλλά μέχρι να βρεθείς στις κινηματογραφικές αίθουσες και την avant premiere της ταινίας, δες το τρείλερ που ακολουθεί για να πάρεις μία γεύση!

Εδώ μπορείς να διαβάσεις τους όρους του διαγωνισμού