What I want from Santa: Κέρδισε μία δωροεπιταγή αξίας 100€ για αγορές από τα πολυκαταστήματα notos!

What I want from Santa: Κέρδισε μία δωροεπιταγή αξίας 100€ για αγορές από τα πολυκαταστήματα notos!

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό του Queen.gr, για να αποκτήσεις την ευκαιρία να είσαι η τυχερή που θα κερδίσει μία δωροεπιταγή αξίας 100€.

Αλήθεια, τι δώρο θέλεις να δεις φέτος κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο; Τι περιμένεις φέτος τα Χριστούγεννα από τον Άγιο Βασίλη; Αυτές τις γιορτές μην αφήσεις τη γιορτινή gift list στην τύχη της, αλλά άδραξε την ευκαιρία να σου χαρίσεις το πιο stylish και special δώρο, επιλέγοντας ό,τι εσύ επιθυμείς από τη μεγάλη γκάμα των πολυκαταστημάτων notos.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό του Queen.gr, για να αποκτήσεις την ευκαιρία να είσαι η τυχερή που θα κερδίσει μία δωροεπιταγή αξίας 100€ με εξαργύρωση αποκλειστικά στα φυσικά πολυκαταστήματα notos σε Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη και Καλαμάτα!

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 28 Νοεμβρίου μέχρι και τις 10 Δεκεμβρίου και τα βήματα συμμετοχής είναι πολύ απλά. Συγκεκριμένα, αρκεί να κάνεις follow στο Instagram το @queengr και το @notosofficial, να κάνεις mention δύο φίλους ή φίλες σου στα σχόλια κάτω από τη σχετική ανάρτηση στο Queen.gr και να αφήσεις το comment σου, σχετικά με το δώρο που θα ήθελες να σου φέρει φέτος ο Άγιος Βασίλης!

https://www.instagram.com/p/CllZWiJqMT0

Μην χάνεις χρόνο, λοιπόν!

Διάβασε τους όρους του διαγωνισμού εδώ

και λάβε μέρος στον διαγωνισμό! Διότι φέτος το πιο ξεχωριστό δώρο για εσένα μπορεί να έρθει με μία δωροεπιταγή αξίας 100€ από τα πολυκαταστήματα notos!

#notosofficial #allthingsxmas