ATHENS FITNESS FESTIVAL 2023: Πάρε μέρος στον διαγωνισμό και κέρδισε ένα διπλό 3 days pass

ATHENS FITNESS FESTIVAL 2023: Πάρε μέρος στον διαγωνισμό και κέρδισε ένα διπλό 3 days pass

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό του Queen.gr και γίνε ένας από τους τρεις νικητές που θα κερδίσουν από δύο 3 day pass για το ATHENS FITNESS FESTIVAL 2023 αξίας 40€ έκαστο για τις 3 ημέρες του event (Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή 5-7 Μαΐου 2023.

ATHENS FITNESS FESTIVAL 2023: Το απόλυτο αθλητικό γεγονός της χρονιάς, θα πραγματοποιηθεί στις 05-07 Μάϊου στην ΑΚΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ.

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για το ATHENS FITNESSFESTIVAL 2023, το απόλυτο αθλητικό γεγονός της χρονιάς, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 05-07 Μάϊου στην ΑΚΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ.

Πρόκειται για ένα Fitness – Wellness - Entertainment openspace, όπου ο κόσμος μπορεί να παρακολουθήσει φαντασμαγορικές επιδείξεις και να συμμετέχει σε προγράμματα 10 κατηγοριών (περιλαμβάνει Fit Kids με την Ολυμπιονίκη Εύα Χριστοδούλου, το τραμπολίνο με την 12 φορές πρωταθλήτρια Λίλα Κασάπογλου, το καλλισθενικό με τους Αντώνη & Βασίλη Τανταλίδη, καθώς και το νέο trendπροπόνησης, Frogman Fit), καθοδηγούμενα από παραπάνω από 100 κορυφαίους εκπαιδευτές, Έλληνες και ξένους.

Εκτός από τα προγράμματα γυμναστικής, οι επισκέπτες επίσης θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στον ανοιχτό εκθεσιακό χώρο όπου θα φιλοξενήσει εταιρείες και προϊόντα που έχουν να δείξουν κάτι σχετικό, καθώς επίσης και διαδραστικές ομιλίες ειδικών από το χώρο του fitness, της διατροφής και του life-coaching.

Και τις βραδινές ώρες ξεσάλωμα στο κεντρικό stage, με 3 καταξιωμένους και αγαπημένους DJs για πολύ χορό.
Παρασκευή 05/05: Dj Trixx
Σάββατο 06/05: Agent Greg
Κυριακή 07/05: Mrs. Lefki

Αν θες ζήσεις από κοντά το ATHENS FITNESS FESTIVAL 2023, πάρε μέρος στον διαγωνισμό και γίνε ένας από τους τρεις νικητές που θα κερδίσουν από δύο (ένα για εσένα και ένα για την φίλη ή τον φίλο σου) 3 pass αξίας 40€ έκαστο.

https://www.instagram.com/p/CrlKncEN6xf
Διάβασε τους όρους του διαγωνισμού εδώ