ΚΕΡΔΙΣΕ gift card 300€ από το answear.gr και fashion tips για να δημιουργήσεις το δικό σου στυλ!

ΚΕΡΔΙΣΕ gift card 300€ από το answear.gr και fashion tips για να δημιουργήσεις το δικό σου στυλ!

Eπειδή η άνοιξη είναι μία περίοδος που σε εμπνέει να «παίξεις» και να πειραματιστείς περισσότερο με το στυλ σου, τότε πρέπει να λάβεις μέρος στον μεγάλο μας διαγωνισμό!

Το στυλ σου είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της προσωπικότητάς σου, ένας δημιουργικός τρόπος για να εκφράζεσαι ελεύθερα και να νιώθεις αυτοπεποίθηση κάθε στιγμή της ημέρας. Ωστόσο, όπως εσύ εξελίσσεσαι, αλλάζεις και γίνεσαι όλο και καλύτερη, το ίδιο συμβαίνει και με το ντύσιμό σου, το οποίο θέλεις να μπορείς να το προσαρμόζεις ανάλογα με τη φάση στην οποία βρίσκεσαι.

Τι κι αν είσαι μία πιστή λάτρης του athleisure; Τι κι αν δεν αποχωρίζεσαι στιγμή τη business «πανοπλία» σου ή τα comfy chic σύνολα που «αγκαλιάζουν» με άνεση και elegance τη σιλουέτα σου; Τι κι αν έχεις καταλήξει εδώ και χρόνια σε μία πολύ συγκεκριμένη αισθητική η οποία σε εκφράζει απόλυτα; Κάποιες φορές έχεις την ανάγκη από μία ανανέωση, από μερικές μικρές βελτιώσεις οι οποίες θα κάνουν level up στις εμφανίσεις σου.

Και επειδή η άνοιξη είναι μία περίοδος που σε εμπνέει να «παίξεις» και να πειραματιστείς περισσότερο με το στυλ σου, τότε πρέπει να λάβεις μέρος στον μεγάλο μας διαγωνισμό! Πιο αναλυτικά, ο διαγωνισμός πραγματοποιείται στο Instagram του Queen.gr από τις 5 μέχρι τις 9 Μαΐου και σου δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσεις μία gift card αξίας 300 ευρώ από το ANSWEAR.gr, τον αγαπημένο μας online, fashion, multibrand προορισμό, καθώς και τα πολύτιμα fashion tips της fashion editor του Queen.gr, τα οποία θα σε βοηθήσουν να «απογειώσεις» τα μελλοντικά look σου. Σίγουρα δεν θέλεις να χάσεις αυτήν τη μοναδική ευκαιρία, για μία fashion ανανέωση!

answear2.jpg

Για να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό, θα χρειαστεί να ακολουθήσεις τα εξής βήματα: Αρχικά, θα χρειαστεί να κάνεις follow τον λογαριασμό του Queen.gr και τον λογαριασμό του ANSWEAR.gr στο Instagram. Στη συνέχεια, θα γράψεις σε ένα σχόλιο κάτω από τη σχετική ανάρτηση, ποιο είναι το στυλ που σε εκφράζει περισσότερο, επιλέγοντας ανάμεσα στο romantic, το business, το all day comfy και το athleisure. Τέλος, θα κάνεις tag στο ίδιο σχόλιο δύο φίλες σου.

https://www.instagram.com/p/Cr2-pNut96q

Δήλωσε συμμετοχή στον μεγάλο, fashion διαγωνισμό μας και ίσως να είσαι εσύ η μεγάλη τυχερή, η οποία θα εξασφαλίσει μία gift card αξίας 300 ευρώ, ώστε να εμπλουτίσει το περιεχόμενο της γκαρνταρόμπας της, με τα αγαπημένα της fashion items από την «πλούσια» συλλογή που υπάρχει διαθέσιμη στο ηλεκτρονικό κατάστημα ANSWEAR.gr. Και μην ξεχνάς πως αν κερδίσεις, θα λάβεις και τα πιο inspiring tips από τη fashion editor του Queen.gr, για να διαμορφώσεις ένα ακόμη πιο προσωπικό και ξεχωριστό στυλ, το οποίο θα εκφράζει κάθε σου έκφανση!

Διάβασε τους όρους του διαγωνισμού εδώ