A Night To Remember: Κέρδισε VIP προσκλήσεις από την Answear για το uniQue event του Queen.gr

A Night To Remember: Κέρδισε VIP προσκλήσεις από την Answear για το uniQue event του Queen.gr

Το Queen.gr και η Answear σού δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσεις VIP προσκλήσεις για το uniQue event.

Καθώς ο χρόνος μετράει αντίστροφα για το μεγάλο, uniQue event μας, Queen x Casamigos «A Night To Remember», στο γραφείο οι συζητήσεις για το τι θα φορέσουμε και το πώς θα επιμεληθούμε το χτένισμα και το μακιγιάζ μας, έχουν πάρει «φωτιά». Και ενώ ξέρουμε καλά πως ό,τι χρειαζόμαστε από ρούχα και αξεσουάρ, θα το ανακαλύψουμε με μία επίσκεψη στο Answear, είναι απαραίτητο να διακόψουμε για λίγο την κανονική ροή του προγράμματός μας, να πατήσουμε ένα «pause» στις πυρετώδεις προετοιμασίες, για να σου ανακοινώσουμε μερικά πολύ ευχάριστα νέα!

Βλέπεις, τι νόημα θα είχε ένα τόσο ξεχωριστό event, το οποίο υπόσχεται να κάνει τη νύχτα… μέρα, αν δεν μπορούσαμε να το μοιραστούμε παρέα με όλες εσάς, που μας εμπνέετε και μας κρατάτε συντροφιά τόσα χρόνια; Ακριβώς για αυτό, σε συνεργασία με την Answear αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε έναν μεγάλο διαγωνισμό στο Instagram, χαρίζοντας VIP προσκλήσεις, οι οποίες θα δώσουν σε πέντε τυχερές την ευκαιρία να βρεθούν μαζί μας, στην πιο summerish συνάντηση της χρονιάς.

ig-contest.jpg

Πιο αναλυτικά, ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 9 έως τις 11 Ιουλίου, ενώ για να λάβεις μέρος, θα χρειαστεί να κάνεις follow τον λογαριασμό του Queen.gr και τον λογαριασμό της Answear στο Instagram, καθώς και να κάνεις tag δύο φίλες σου στα σχόλια κάτω από τη σχετική ανάρτηση.

Ποιος ξέρει; Ίσως να είσαι εσύ μία από τις τυχερές που θα εξασφαλίσουν μία VIP πρόσκληση για το event μας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Ιουλίου στις 19.00 σε έναν παραμυθένιο, πλωτό χώρο, το PLOES, δηλαδή στο πιο instagrammable spot του Παλαιού Φαλήρου.

Μην χάνεις χρόνο, λοιπόν! Δήλωσε συμμετοχή στον διαγωνισμό μας, πραγματοποίησε μία online εξόρμηση στο Answear για να εμπνευστείς για το εντυπωσιακό look που θα σε συντροφεύει στο event και ετοιμάσου για την ετήσια συνάντησή μας, η οποία φέτος θα έχει για φόντο τα αστέρια και το απέραντο μπλε του Αργοσαρωνικού.

Εδώ μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού.