Κέρδισε ένα αντίτυπο του διεθνούς best seller «Νήματα που ενώνουν» της Κίκας Χατζοπούλου

Πατούλια Κατερίνα
Κέρδισε ένα αντίτυπο του διεθνούς best seller «Νήματα που ενώνουν» της Κίκας Χατζοπούλου

Ο διαγωνισμός μας διαρκεί από τις 14 Δεκεμβρίου έως τις 18 Δεκεμβρίου και σε βάζει στην κλήρωση για ένα αντίτυπο του βιβλίου που βρήκε τη θέση του ανάμεσα σε διεθνείς εκδόσεις.

Αλήθεια, πότε ήταν η τελευταία φορά που ενθουσιάστηκες με ένα βιβλίο που θεωρείται best seller διεθνώς; Και μάλιστα από Ελληνίδα συγγραφέα; Εμείς μόλις πρόσφατα όταν μάθαμε ότι μεταφράστηκε και κυκλοφόρησε στα ελληνικά από τις εκδόσεις Πατάκη το βιβλίο «Νήματα που ενώνουν» της Κίκας Χατζοπούλου.

Τον ενθουσιασμό μας να διαβάσουμε αυτό το βιβλίο τον λες απολύτως δικαιολογημένο, καθώς το μυθιστόρημα της νεαρής συγγραφέα από τη Θεσσαλονίκη «THREADS THAT BIND» επιλέχθηκε από την Penguin και κυκλοφορεί σε όλο τον αγγλόφωνο κόσμο! Μάλιστα, ο διάσημος εκδοτικός το προωθεί μέσω της Penguin Teen και του hashtag #threadsthatbind και από το προφίλ του στο Instagram. Είπαμε ότι, εκτός από ενθουσιασμένες, είμαστε και περήφανες;

Αν θέλεις να διαβάσεις κι εσύ μία μοναδική ιστορία φαντασίας με στοιχεία κοσμοπλασίας, αλλά και μία αυθεντική ιστορία μυστηρίου, από αυτές που θυμίζουν ατμοσφαιρικά νουάρ, τότε αρκεί να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό μας στο Instagram. Ακόμα και αν δεν είσαι εξοικειωμένη με αυτά τα είδη, να είσαι σίγουρη πως το βιβλίο αυτό θα σε κερδίσει! Τα «Νήματα που ενώνουν» διαβάζονται απνευστί από όλους -από έφηβους μέχρι ενήλικες, από αναγνώστες της λογοτεχνίας του φανταστικού αλλά και από ανθρώπους που δεν έχουν ξαναβρεθεί με τέτοια αναγνώσματα στα χέρια τους.

Ο διαγωνισμός μας διαρκεί από τις 14 Δεκεμβρίου έως τις 18 Δεκεμβρίου και σε βάζει στην κλήρωση για ένα αντίτυπο του βιβλίου που βρήκε τη θέση του ανάμεσα σε διεθνείς εκδόσεις. Για να δηλώσεις συμμετοχή, θα χρειαστεί να κάνεις follow τον λογαριασμό του Queen.gr και τον λογαριασμό των εκδόσεων Πατάκη στο Instagram, καθώς και να κάνεις tag δύο φίλες ή φίλους σου στα σχόλια κάτω από τη σχετική ανάρτηση.

Πού ξέρεις; Ίσως είσαι εσύ μία από τις τυχερές που θα έχουν την ευκαιρία να βυθιστούν στις σελίδες ενός συναρπαστικού διεθνούς μυθιστορήματος που έχει… άρωμα Ελλάδας.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Σ’ έναν κόσμο όπου οι θεοί έχουν προ πολλού πεθάνει, μια απόγονος των αρχαίων Μοιρών καλείται να λύσει μια σειρά από απίθανους φόνους προκειμένου να σώσει τις αδελφές της, το αγόρι που είναι η αδελφή ψυχή της και την πόλη της Αλάντε.

Ανυπομονείς να περιπλανηθείς κι εσύ σε έναν φανταστικό κόσμο; Μέχρι τότε, μπορείς να πάρεις ένα sneak peek του βιβλίου που περιμέναμε με ενθουσιασμό στο video που ακολουθεί. Κάτι μας λέει ότι μετά δεν θα μπορείς να περιμένεις για το επόμενο βιβλίο, «Καρδιές που χωρίζουν», που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2024.

Εδώ μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού.