Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για την avant premiere της ταινίας «Hugo»

Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για την avant premiere της ταινίας «Hugo»

Μάθετε τον τρόπο για να δείτε πρώτες μία από τις πιο σημαντικές ταινίες της χρονιάς.

Ο Μάρτιν Σκορσέζε όταν ανέβηκε στη σκηνή των Golden Globes για να παραλάβει τη Χρυσή Σφαίρα σκηνοθεσίας είπε πως το Hugo ήταν μια ταινία που οραματίστηκε όταν έπεσε τυχαία στα χέρια του το βιβλίο της κόρης του.

Η πρώτη τρισδιάστατη ταινία του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη συνιστά μια μαγική ιστορία βασισμένη στο βραβευμένο και διακεκριμένο από τους New York Times μπεστ σέλερ του Μπράιαν Σέλζνικ και αφηγείται την ιστορία ενός ορφανού αγοριού που ζει μια μυστική ζωή στο σιδηροδρομικό σταθμό του Παρισιού, αλλά όχι μόνο....

Ένα 12χρονο ορφανό αγόρι, ο Χιούγκο Καμπρέ, κατοικεί στις εσωτερικές στοές του σιδηροδρομικού σταθμού στο κέντρο της πόλης, φροντίζοντας τα ρολόγια του πολυσύχναστου σταθμού και ζει κλέβοντας από τους πάγκους των καταστημάτων που υπάρχουν στο σταθμό. Σταθερή παρέα του, ένα μυστηριώδες ανθρωπόμορφο μηχάνημα που έχει στο κέντρο του μία υποδοχή για ένα κλειδί σε σχήμα καρδιάς, το οποίο αποτελεί και το μόνο πράγμα που του έχει απομείνει από τον πατέρα του. Όταν ο κόσμος του συνδέεται ξαφνικά -σαν τα γρανάζια των ρολογιών που φροντίζει- με ένα εκκεντρικό κορίτσι που λατρεύει τα βιβλία και τις περιπέτειες κι έναν πικρόχολο γέρο, ιδιοκτήτη ενός μικρού καταστήματος παιχνιδιών στο σταθμό, η μυστική ζωή και το πολύτιμο μυστικό του Χιούγκο που τον συνδέει με το νεκρό πατέρα του, κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν. Ένα αινιγματικό σχέδιο, ένα πολύτιμο σημειωματάριο, μια κλειδαριά σε σχήμα καρδιάς, ένα κλεμμένο κλειδί, ένας μηχανικός άνθρωπος και το καλά κρυμμένο μήνυμα του νεκρού πατέρα του Χιούγκο απαρτίζουν τη ραχοκοκαλιά αυτής της περίπλοκης, τρυφερής και μαγευτικής ιστορίας ενός παιδιού αλλά και του ίδιου του κινηματογράφου που φτάνει και ενίοτε ξεπερνά τα όρια της μαγείας...

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα συναντήσετε τους Σερ Μπεν Κίνγκσλεϊ, Άσα Μπάτερφιλντ, Σάσα Μπάρον Κοέν, Τζουντ Λο, Κλόε Γκρέις Μόρετζ, Έμιλι Μόρτιμερ, Κρίστοφερ Λι και Ρέι Γουίνστον, ενώ να σας πούμε πως η ταινία έχει ήδη προταθεί για 11 Όσκαρ (μεταξύ των οποίων ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ, ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑΣ, ΔΙΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΥ ΣΕΝΑΡΙΟΥ, ΠΡΩΤΟΤΥΠΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ), τα περισσότερα από κάθε άλλη ταινία φέτος.

Το Queen.gr και η U.I.P σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε 10 διπλές προσκλήσεις για την avant premiere της ταινίας στον κινηματογράφο Αθήναιον 3D Digital (Βασιλίσσης Σοφίας 124) το Σάββατο στις 11 Φεβρουαρίου 2012 απλά συμπληρώνοντας τα παρακάτω στοιχεία. Οι νικητές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά και με mail για την παραλαβή των προσκλήσεων και θα αναρτηθούν στο site μας την ημέρα της ολοκλήρωσης του διαγωνισμού.

Μάθετε περισσότερα για την ταινία στο hugomovie.com