Κερδίστε 1 από τα 10 Ελιξίρια ομορφιάς για τα μαλλιά Orofluido

Κερδίστε 1 από τα 10 Ελιξίρια ομορφιάς για τα μαλλιά Orofluido

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό του Queen.gr και κερδίστε 1 από τα 10 Orofluido Beauty Elixir.

Το Οrofluido Beauty Elixir, εμπνευσμένο από τις αρχαίες παραδόσεις, των Βερβερίνων, των Αιγυπτίων και των Φοινίκων βασίζεται σε ένα εξαίσιο μίγμα από 3 φυσικά αιθέρια έλαια (Argan, Cyperus & Linseed oils) τα οποία ενισχύουν και τονώνουν τη φυσική υγεία των μαλλιών, χαρίζοντας τους απίστευτη λάμψη, ανάλαφρη αίσθηση και μεταξένια απαλότητα.

Το Ελιξίριο Ομορφιάς Orofluido αποτελεί ιδανική θεραπεία για κάθε τύπο μαλλιών. Η μεταξένια υφή του απορροφάται άμεσα, χωρίς να «λαδώνει» ή να βαραίνει τα μαλλιά. Πανεύκολο και ιδιαίτερα ευχάριστο στη χρήση, εφαρμόζεται σε νωπά ή και σε στεγνά μαλλιά. Με όποιο τρόπο κι αν το χρησιμοποιήσετε τα αποτελέσματα είναι άμεσα και θεαματικά!

Παράλληλα το ντελικάτο άρωμα του, βασισμένο σε τόνους amber (ανθόσπερμου) και βανίλιας θα σας ταξιδέψει στον υπέροχο κόσμο των oriental αρωμάτων χαρίζοντας σας υπέροχη αίσθηση ευεξίας. Λίγες μόνο από τις πολύτιμες σταγόνες του είναι αρκετές!

Το Queen.gr εξασφάλισε για σας 10 από αυτά τα πολύτιμα ελιξίρια ομορφιάς των μαλλιών και σας τα προσφέρει. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και στείλτε την για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, να μπείτε στην κλήρωση και να κερδίσετε το δικό σας Ελιξίριο Ομορφιάς Orofluido.

Γνωρίστε την ολοκληρωμένη σειρά φροντίδας και περιποίησης Orofluido.
www.orofluido.gr
www.facebook.com/OROFLUIDO.Greece