Κερδίστε 10 VEET EasyWax ηλεκτρικές συσκευές αποτρίχωσης Roll-on!

Κερδίστε 10 VEET EasyWax ηλεκτρικές συσκευές αποτρίχωσης Roll-on!

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό του Queen.gr και κερδίστε τo δικό σας Νέο VEET EasyWax Roll-on!

Η αποτρίχωση βρίσκεται στο προσκήνιο λόγω εποχής και εσείς μπορείτε να έχετε τέλειο και επαγγελματικό αποτέλεσμα καλλυντικής αποτρίχωσης εύκολα και γρήγορα στο σπίτι σας με το Νέο VEET EasyWax Roll-on.

Αυτή η μοντέρνα Ηλεκτρική Συσκευή Αποτρίχωσης Roll-On από τη VEET, εμπεριέχει τα ίδια συστατικά με τα κεριά που χρησιμοποιούνται στα ινστιτούτα ομορφιάς και αφαιρεί την τρίχα από τη ρίζα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, ενώ το δέρμα σας ενυδατώνεται και παραμένει ακαταμάχητα απαλό έως και 4 εβδομάδες!

Η αυτοθερμαινόμενη ηλεκτρική συσκευή κεριού χάρη στην πρωτοποριακή κεφαλή επιτρέπει καθαρή και ομοιόμορφη εφαρμογή και χαρίζει στα πόδια σας υπέροχη λάμψη και μοναδική βελούδινη απαλότητα. Είναι ειδικά σχεδιασμένη με φυσικό κερί μέλισσας, ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμα και για το ευαίσθητο δέρμα.

Το Queen.gr εξασφάλισε για σας 10 από αυτές τις εύχρηστες ηλεκτρικές συσκευές αποτρίχωσης και σας τις προσφέρει! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και στείλτε την για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, να μπείτε στην κλήρωση και να κερδίσετε το δικό σας VEET EasyWax Roll-on!