Κερδίστε χωρίς κλήρωση έκπτωση 15€ για αγορά του αγαπημένου σας σχεδίου από τη νέα καλοκαιρινή συλλογή Scholl!

Κερδίστε χωρίς κλήρωση έκπτωση 15€ για αγορά του αγαπημένου σας σχεδίου από τη νέα καλοκαιρινή συλλογή Scholl!

Να μια ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσετε!

Τα νέα μοντέλα της καλοκαιρινής συλλογής της Scholl είναι διαθέσιμα στα φαρμακεία και υπόσχονται να αγκαλιάσουν τρυφερά τα πόδια σας και να συμπληρώσουν άψογα το ανανεωμένο στυλ σας.

Οι προτάσεις της Scholl περιλαμβάνουν πολλά και διαφορετικά μοντέλα σε φανταστικά χρώματα και σχέδια - που ταιριάζουν με κάθε ντύσιμο - και ψηλό ή χαμηλό τακούνι για να τα συνδυάσετε με το δικό σας προσωπικό στυλ κάθε ώρα της ημέρας. Ανανεωμένα, μοντέρνα και ανάλαφρα, βασισμένα στην πρωτοποριακή τεχνολογία και ποιότητα της Scholl, εξασφαλίζουν εγγυημένη λειτουργικότητα, στυλ και άνεση, φροντίζοντας για τα άνετα, ξεκούραστα βήματά σας.

Τι θα λέγατε, λοιπόν, να προσθέσετε στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα σας το αγαπημένο σας σχέδιο από τη νέα συλλογή Scholl Ανοιξη-Καλοκαίρι 2012, με σούπερ προνομιακή τιμή;

Δηλώστε συμμετοχή με ένα κλικ εδώ
και αποκτήστε το εκπτωτικό κουπόνι 15 ευρώ που εξασφάλισε για εσάς το Queen.gr και ισχύει για όλα τα υποδήματα Scholl της νέας καλοκαιρινής κολεξιόν, την οποία θα βρείτε στα φαρμακεία. Και το καλύτερο: δεν χρειάζεται καν να δοκιμάσετε την τύχη σας, γιατί όλοι οι συμμετέχοντες κερδίζουν!

Δείτε όλα τα σχέδια της σειράς Scholl και βρείτε αυτό που σας ταιριάζει με ένα κλικ στο www.costaspapaellinas.gr/scholl