Κερδίστε ένα απίθανο SONY Xperia U Smartphone από το Queen.gr και την Cosmote!

Κερδίστε ένα απίθανο SONY Xperia U Smartphone από το Queen.gr και την Cosmote!

Τώρε το νέο SONY Xperia U από την COSMOTE μπορεί να γίνει δικό σου!

Με ξεχωριστό design, το νεανικό Smartphone SONY Xperia U είναι εφοδιασμένο με μοναδικά τεχνικά χαρακτηριστικά, όπως διπύρηνο επεξεργαστή 1 GHz, κάμερα 5MP με ταχεία λήψη, εγγραφή HD βίντεο αλλά και μπροστινή κάμερα. Διαθέτει, επίσης, υψηλής ευκρίνειας οθόνη REALITY 3.5 ιντσών, ενώ με το xLoud και την τεχνολογία Sony 3D surround sound, οι χρήστες απολαμβάνουν κρυστάλλινο ήχο για μια άψογη μουσική εμπειρία. Με το SONY Xperia U οι χρήστες μπορούν να δώσουν το δικό τους προσωπικό στιλ στο τηλέφωνο με τα καπάκια που αλλάζουν και φωτίζονται με το ίδιο χρώμα.

Μια ακόμη κορυφαία συσκευή από την COSMOTE, που συνεχίζει να παρέχει τα καλύτερα Smartphones της αγοράς. Για να μπορούν οι πελάτες της να είναι πάντοτε online και να απολαμβάνουν γρήγορο σερφάρισμα, όπου κι αν βρίσκονται, με τη σιγουριά του προηγμένου 3G δικτύου της εταιρείας. Και όλα αυτά σε συνδυασμό με τα ελκυστικά προγράμματα COSMOTE Απεριόριστα, για ακόμη πιο οικονομική επικοινωνία με όλους.

Τώρα, το Queen.gr σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε το δικό σας SONY Xperia U Smartphone, αξίας 279,90€! Η κλήρωση θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη 27/6, όπου και θα ανακοινώσουμε το όνομα του τυχερού νικητή!

Το SONY Xperia U είναι μια προσφορά της COSMOTE.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • 3.5" Reality Display οθόνη με Mobile BRAVIA®Engine.
  • 1 GHz διπύρηνος επεξεργαστής για γρήγορη απόδοση.
  • 5MP κάμερα με ταχεία λήψη, εγγραφή HD βίντεο και δυνατότητα λήψης πανοραμικών φωτογραφιών (2D και 3D).
  • xLoud για καθαρό ήχο και τεχνολογία 3D surround sound audio.
  • Λειτουργικό Android 2.3 (Gingerbread)


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το: www.cosmote.gr