Το QUEEN και η H&M σας χαρίζουν 10 συλλεκτικά μπρελόκ με charms της σειράς Anna dello Russo at H&M

Το QUEEN και η H&M σας χαρίζουν 10 συλλεκτικά μπρελόκ με charms της σειράς Anna dello Russo at H&M

Πάρτε μέρος στην μεγάλη κλήρωση και μετατρέψτε κάθε μέρα σε μέρα της εβδομάδας μόδας!

Το QUEEN και η H&M σας χαρίζουν 10 συλλεκτικά μπρελόκ με charms της σειράς Anna dello Russo at H&M
Μπείτε στην κλήρωση και αποκτήστε το πιο chic και παιχνιδιάρικο αξεσουάρ!

Λαμπερή και χωρίς αναστολές, σικ και παιχνιδιάρικη, η συλλογή της Anna Dello Russo για την Η&Μ είναι ένα εγκώμιo προς τη μόδα και τη διασκέδαση. Αυτή η αισθησιακή συλλογή, που λάμπει με το χρυσαφί χρώμα και τις έντονες αποχρώσεις του τυρκουάζ και του πορτοκαλί, εκφράζει την αγάπη της Anna για τη διακόσμηση, την υπερβολή και τη διασκέδαση.

«Τα αξεσουάρ έχουν ζωτική σημασία», λέει το θρυλικό είδωλο της μόδας. «Όχι μόνο σου επιτρέπουν να παίξεις με τη μόδα όποτε θέλεις, δίνοντας στην εμφάνισή σου μια προσωπική νότα, αλλά είναι και ένα σημαντικό εργαλείο που δίνει νέα ζωή στα ρούχα που ήδη έχεις στη γκαρνταρόμπα σου: μπορείς να φορέσεις ένα κολιέ, ένα βραχιόλι και σκουλαρίκια, να κρατήσεις μια τσάντα-φάκελο και να ολοκληρώσεις το look μ' ένα καπέλο, κι έτσι όλα φαίνονται καινούρια. Τα αξεσουάρ είναι σαν βιταμίνες για τη μόδα: έτσι πρέπει να τα βλέπετε και να τα χρησιμοποιείτε άφθονα.»

«Υπάρχει κάτι τολμηρό και υπερβολικό σ' αυτή τη συλλογή», προσθέτει η Margareta van den Boshc, καλλιτεχνική σύμβουλος της Η&Μ. «Οι πελάτες μας θα τη βρουν απίστευτα συναρπαστική και εκθαμβωτική, με μια πολύτιμη αίσθηση vintage. Ως επί το πλείστον σε χρυσό χρώμα, η συλλογή είναι πραγματικά εντυπωσιακή: αυτά τα κομμάτια θα δώσουν νέα ζωή σε κάθε γκαρνταρόμπα. Η ιδέα είναι να έχεις μια πολυτέλεια με την οποία μπορείς να παίξεις, σε συμφέρουσα τιμή.»

Η συλλογή περιλαμβάνει κοσμήματα, γυαλιά ηλίου, παπούτσια και τσάντες. Ωστόσο, η αφετηρία της είναι μια βαλίτσα: ένα τυρκουάζ τρόλεϊ με χρυσά μοτίβα. «Ήθελα να αναπαραστήσω τον ενθουσιασμό της εβδομάδας μόδας, όπου μπαίνεις σε έναν ονειρεμένο κόσμο της μόδας που είναι σχεδόν σαν μια παράλληλη πραγματικότητα. Προσπάθησα να εκφράσω αυτό το αίσθημα ελευθερίας, χαράς και ενθουσιασμού. Εξάλλου, όταν ταξιδεύουμε θέλουμε πάντα να έχουμε μαζί μας τα ξεχωριστά αγαπημένα μας κομμάτια. Μου αρέσει η ιδέα της βαλίτσας με ρόδες που μπορεί να περιέχει ολόκληρη τη συλλογή και που ολοκληρώνεται με μια ετικέτα σε σχήμα κορώνας και μια ομπρέλα. Τα αεροδρόμια θα φαίνονται λιγότερα γκρίζα και απρόσωπα αν έχετε μαζί σας ένα δείγμα ταξιδιωτικού στυλ. Είναι σαν μια πινελιά μαγείας παραμυθιού ή το άσπρο κουνέλι της Αλίκης στη χώρα των θαυμάτων που την οδηγεί μέσα από μια πόρτα σε μια νέα διάσταση», λέει η Anna.

Τα εντυπωσιακά αξεσουάρ είναι στο επίκεντρο. Εκθαμβωτικά μεσογειακό και στα διακοσμητικά σχήματα και στα λαμπερά χρώματα, ελαφρώς σουρεαλιστικό χάρη στα φίδια και τους κροκόδειλους που τυλίγονται γύρω από το λαιμό και τους καρπούς, περιλαμβάνει χρυσές αλυσίδες με κρεμαστά στολίδια, σκουλαρίκια από πέτρα με αντίκ λουκ, και διακοσμητικά βραχιόλια με την πολυτέλεια αληθινών κοσμημάτων. Η ίδια άφθονη πολυτέλεια συνεχίζεται στις σικ τσάντες-φακέλους. Η Cucciolina, η μοντέρνα σκυλίτσα της Anna, εμφανίζεται στην αγκράφα της τυρκουάζ τσάντας. Για τις ανάγκες της fashionista που θέλει να είναι στην πρώτη γραμμή της μόδας, υπάρχουν θεατρικά γυαλιά ηλίου, χρυσό χρώμα για τους σκελετούς, τις αλυσίδες και τα απλικέ άνιμαλ μοτίβα, καθώς και παπούτσια με χαρακτηριστικό τακούνι στιλέτο, από πέδιλα ως σέξι μπότες που φτάνουν πάνω απ' το γόνατο. Ένα καπέλο με φτερά που κλέβει την παράσταση ολοκληρώνει την εμφάνιση.

Αυτή η γιορταστική προσπάθεια είναι ένα εγκώμιο στη μόδα ως ένας τρόπος ανανέωσης της καθημερινής ζωής. «Το μήνυμά μου είναι: Χρησιμοποιήστε αξεσουάρ για να δώσετε μια προσωπική πινελιά, σαν ένα διασκεδαστικό τρόπο να δώσετε νέα πνοή στη ζωή σας και στη γκαρνταρόμπα σας. Έτσι θα μετατρέψετε μια συνηθισμένη μέρα σε μια φανταστική μέρα της εβδομάδας μόδας», λέει η Anna.

Αυτή η προσπάθεια έχει και πιο προσωπικά αποτελέσματα. «Αυτή η πρόκληση που δέχτηκα μου επέτρεψε να κάνω μια προσωπική και εγκάρδια συμβολή στην "αναβίωση" της Ιαπωνίας, μια χώρα με την οποία είμαι στενά δεμένη», λέει κλείνοντας. «Γι' αυτό, ένα μέρος της αμοιβής μου θα διατεθεί στο Ιαπωνικό τμήμα του διεθνούς Ερυθρού Σταυρού.»

Πληροφορίες για την Anna Dello Russo: www.annadellorusso.com