Κερδίστε το υπέροχο γούρι αγάπης 2013 του οίκου ZOLOTAS

Κερδίστε το υπέροχο γούρι αγάπης 2013 του οίκου ZOLOTAS

Η νέα δημιουργία του οίκου ZOLOTAS, αποκλειστικά για την ΕΛΕΠΑΠ, μπορεί να γίνει τώρα δική σας και να κάνει τη νέα χρονιά ακόμα πιο λαμπερή!

Ο οίκος ZOLOTAS, σύγχρονος αλλά πάντα με αναφορές στην παράδοση και την Ιστορία, εμπνεύστηκε για την υποδοχή του νέου έτους ένα ξεχωριστό γούρι για το 2013 «Το κέλυφος της χελώνης».

Η χελώνα ή χελώνη- σύμφωνα με την αρχαία ονομασία και την ελληνική μυθολογία- αποτελεί πηγή έμπνευσης για τους περισσότερους πολιτισμούς, καθώς τα φυσικά χαρακτηριστικά της συμβολίζουν επιμονή, σταθερότητα, μακροβιότητα και προστασία.
Κάθε χρόνο ο οίκος ZOLOTAS δημιουργεί και καθιερώνει την ετήσια συλλεκτική συλλογή «Γούρι Αγάπης» την οποία αφιερώνει σε έναν κοινωνικό σκοπό. Το «Γούρι Αγάπης» 2013, «To κέλυφος της χελώνης» έχει ως στόχο να συνδράμει ουσιαστικά στην ενίσχυση του αξιέπαινου φιλανθρωπικού έργου της ΕΛΕΠΑΠ για την προστασία και αποκατάσταση αναπήρων παιδιών. Μέρος των πωλήσεων θα διατεθούν προς όφελος των σκοπών της ΕΛΕΠΑΠ.

Τι καλύτερος τρόπος, λοιπόν, για να ξεκινήσετε την νέα χρονιά, από ένα υπέροχο, μοναδικό κόσμημα, γεμάτο στυλ αλλά και ουσία;

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην φόρμα που ακολουθεί και να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό για το μοναδικό γούρι αγάπης του οίκου ZOLOTAS για το 2013!