Το Queen και η H&M προσφέρουν 25 νεσεσέρ της Conscious Collection και 25 διπλές προσκλήσεις για το αποκλειστικό event

Το Queen και η H&M προσφέρουν 25 νεσεσέρ της Conscious Collection και 25 διπλές προσκλήσεις για το αποκλειστικό event

Με αφορμή την έλευση της νέας Conscious Collection, η Η&Μ και το Queen σας κάνουν δώρο 25 διπλές προσκλήσεις για το cocktail party με guest DJ τον Mark Angelo, στο νέο κατάστημα της Η&Μ στο Κολωνάκι, Σκουφά 18, την Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2013, 18:30-21:00 καθώς και 25 νεσεσέρ της Conscious Collection.

Επιπλέον, αποκλειστικά για τους τυχερούς προσκεκλημένους, η συλλογή Exclusive Conscious μια εβδομάδα πριν το επίσημο λανσάρισμα, σε περιορισμένο αριθμό.

Ετοιμαστείτε για μια μοναδική εμπειρία Η&Μ shopping με 20% έκπτωση σε όλες τις αγορές σας, εκτός της συλλογής Exclusive Conscious, και πολλές ακόμη εκπλήξεις!

Η Vanessa Paradis είναι το πρόσωπο της συλλογής Conscious της H&M αυτή την άνοιξη, φορώντας ρούχα που όχι μόνο ακολουθούν πιστά τις τάσεις της μόδας, αλλά είναι και περισσότερο αειφόρα. Η συλλογή είναι μέρος της συνεχούς δέσμευσης της H&M για ένα πιο αειφόρο μέλλον για τη μόδα και αποδεικνύει ότι υψηλή μόδα μπορεί να δημιουργηθεί και από αειφόρα υλικά. Η ολοκληρωμένη γυναικεία σειρά θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Η&Μ παγκοσμίως καθώς και on-line από τις 28 Μαρτίου, μαζί με τις ανδρικές σειρές που περιλαμβάνουν σακάκια, chinos, ethnic σχέδια σε πουκάμισα και σορτς καθώς και μια σειρά με απίστευτα χαριτωμένα σχέδια για παιδιά και μωρά.

Δηλώστε συμμετοχή και καλή σας επιτυχία!

Διάρκεια Διαγωνισμού: 20/03 στις 14:00 - 22/03 στις 14:00