80 τυχεροί θα κερδίσουν μία πρόσκληση με στόχο να κάνουν ένα βήμα μπροστά στην ζωή τους

80 τυχεροί θα κερδίσουν μία πρόσκληση με στόχο να κάνουν ένα βήμα μπροστά στην ζωή τους

Το Better Life Day@Athens καλωσορίζει τους διεθνούς φήμης ομιλητές του στο Public Συντάγματος σε μια αποκαλυπτική συζήτηση για το πώς "Μπορείς να δημιουργήσεις μια καλύτερη ζωή μέσα στην κρίση;" που θα πραγματοποιηθεί στο Public του Συντάγματος, την Πέμπτη 30 Μαΐου 2013 στις 21:00.

Πως μπορεί να δεις κάτι καλό μέσα στην αρνητικότητα; Υπάρχει τρόπος να κάνεις την κρίση να δουλέψει υπέρ σου; Πως έχουν αλλάξει την ζωή τους άνθρωποι που είναι σήμερα καταξιωμένοι παγκοσμίως; Ποιες πρακτικές συμβουλές μπορούν να μοιραστούν μαζί μας ειδικοί που έχουν υποστηρίξει εκατομμύρια ανθρώπους να βελτιώσουν την καθημερινότητα τους;

Σε αυτά και άλλα πολύ ενδιαφέροντα ερωτήματα θα απαντήσουν οι ομιλητές του Better Life Day@Athens Shawne Duperon-USA, Media Coach, έξι φορές βραβευμένη στα βραβεία EMMY,Δρ. Γιάννης Καλογεράκης, CEO και Εκπαιδευτής JMK Ανθρωποκεντρική Εκπαίδευση, Carol Talbot- Dubai, Master Trainer, Παγκοσμίου φήμης ομιλήτρια, συγγραφέας, Αννούσα Μελά, Fashion Blogger, Style Coach, Sean Smith-USA, Life Coach, συγγραφέας ,Μαριλένα Γραφάκος, Χορογράφος παγκοσμίου εμβέλειας, χορεύτρια, Martin Laschkolnig- Αυστρία, Ομιλητής, συγγραφέας, φιλόσοφος, Θοδωρής Παπαγιάννης, Εκπαιδευτής, Senior team building facilitator.

Μια από τις πιο καταξιωμένες life coaches, με διεθνή καριέρα, η κ. Τζιλ Δούκα θα συντονίσει την αποκαλυπτική συζήτηση με στόχο να φύγουν οι συμμετέχοντες γεμάτοι με έμπνευση, και να λάβουν ιδέες για να αντιμετωπίζουν τις αντιξοότητες ως ευκαιρία. Το event απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες που ψάχνουν τρόπους να βελτιώσουν την καθημερινότητά τους και θέλουν να δημιουργήσουν ένα καλύτερο αύριο.

Δηλώστε συμμετοχή..για ένα καλύτερο αύριο!