Κερδίστε ένα εορταστικό και εντυπωσιακό total look της GUESS!

Κερδίστε ένα εορταστικό και εντυπωσιακό total look της GUESS!

Το Queen.gr προσφέρει σε 3 τυχερές αναγνώστριες ένα εορταστικό total look, για να κλέψετε τις εντυπώσεις στις φετινές γιορτές.

Κάθε Παρασκευή θα κληρώνεται 1 τυχερή νικήτρια, η οποία μαζί με την fashion editor του Queen.gr, θα επισκέπτονται το κατάστημα GUESS στο Golden Hall και θα επιλέγουν το εορταστικό look που τους ταιριάζει. Ταυτόχρονα, η fashion editor του Queen.gr θα προτείνει τους κατάλληλους συνδυασμούς και θα δίνει συμβουλές προκειμένου οι αναγνώστριες να εντυπωσιάσουν στα φετινά ρεβεγιόν. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι κάποια από τα κομμάτια του total look των νικητριών, θα προέρχονται από τη "wish list" της Chiara Ferragni, της γνωστής σε όλους style blogger.

ALL I WANT IS EVERYTHING : Η Guess συνεργάζεται για τη holiday συλλογή της με τη διάσημη style blogger Chiara Ferragni

Φέτος τα Χριστούγεννα, η GUESS συνεργάζεται με τη style blogger Chiara Ferragni, παγκοσμίως γνωστή ως The Blonde Salad, για τις ανάγκες της online καμπάνιας της μάρκας με τίτλο"All I Want is Everything".

Η φωτογράφηση της καμπάνιας πραγματοποιήθηκε στο εντυπωσιακό ξενοδοχείο Maison 140 στο Beverly Hills, όπου η Chiara φωτογραφήθηκε φορώντας υπέροχα φορέματα, το statement metallic πουκάμισο της συλλογής, αλλά και μοναδικά δερμάτινα κομμάτια, όπως φούστες, γόβες και αξεσουάρ. Το μοναδικό και ανεπιτήδευτο στυλ της Chiara αναδεικνύεται ακόμη περισσότερο μέσα από τον απρόσμενο συνδυασμό μιας μαύρης δερμάτινης pencil φούστας με ένα μαλακό στην υφή πουλόβερ και over the knees μπότες. Μέσα από τη συγκεκριμένη καμπάνια της GUESS είναι ξεκάθαρο για ποιο λόγο η Chiara αποτελεί τη fashion blogger με τους περισσότερους fan στον κόσμο!

Προερχόμενη από το Μιλάνο, η Chiara μοιράζεται με τους παγκόσμιους fan της το υπέροχο στιλ και τις ξεχωριστές της επιλογές μέσα από το blog της. Με 1,5 εκατομμύριο followers στο Instagram και τόσο έντονη απήχηση σε παγκόσμιο επίπεδο, η Chiara αποτελεί το perfect fit για την GUESS, μια διεθνούς φήμης μάρκα με παρουσία σε 87 χώρες. Η Chiara ενσαρκώνει το sexy και περιπετειώδες lifestyle κάθε κοριτσιού της GUESS και γι' αυτό το λόγο αποτελεί το ιδανικό πρόσωπο για τη μάρκα.

Για να είσαι εσύ μία από τις νικήτριες, κάνε like, συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα συμμετοχής που ακολουθεί και καλή επιτυχία!

*Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ*