Κερδίστε προσκλήσεις για το pre event του Better Life Day

Κερδίστε προσκλήσεις για το pre event του Better Life Day

"Υπάρχει τρόπος τελικά, να δημιουργήσεις μια Καλύτερη Ζωή;"

Πώς μπορεί μια αρνητική εμπειρία να λειτουργήσει προς όφελος σου; Πώς το μυαλό σου, όπως και το σώμα σου, μπορεί να γυμναστεί για να πετύχεις την ισορροπία που χρειάζεσαι; Μήπως το χόμπι σου μπορεί να σου δώσει κάτι περισσότερο από στιγμές χαλάρωσης και μόνο; Πώς γίνεσαι μέλος ενός Mastermind Group; Πώς μπορείς να καταφέρεις να εξουσιάσεις εσύ το θυμό σου και να φέρεις την ευτυχία και τη σταθερότητα στις σχέσεις σου;

Το Queen.gr είναι υπερήφανος χορηγός του event, Υπάρχει τρόπος, τελικά, να δημιουργήσεις μια Καλύτερη Ζωή; την Πέμπτη 29 Μαΐου, στις 19:30-21:00, στο Σύνταγμα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Public Events στον 5ο όροφο, θα μιλήσουμε για όλα τα παραπάνω. H είσοδος γίνεται μόνο με προσκλήσεις και το queen.gr χαρίζει 40 προσκλήσεις στους αναγνώστες του. Στο τέλος, θα υπάρχει αρκετός χρόνος έτσι ώστε οι συμμετέχοντες να θέσουν τις δικές τους ερωτήσεις στους ομιλητές.

Η Τζίλ Δούκα, παγκοσμίου φήμης ομιλήτρια, mentor, και Ιδρύτρια της παγκόσμιας, δια βίου μάθησης πλατφόρμας www.betterlifeday.com, συντονίζει τις συνεντεύξεις των ξεχωριστών ομιλητών, οι οποίοι θα μοιραστούν μαζί μας τις ιδέες τους για ζωή καλύτερη, πιο αισιόδοξη, πιο όμορφη, πιο φωτεινή! Το event καλωσορίζει όλους όσους θέλουν ΟΙ ΙΔΙΟΙ να γίνουν οι πρωταγωνιστές στη ζωή τους!

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής που ακολουθεί και καλή επιτυχία!

*Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ*