I can, I will, I win! Χαρίζουμε το συλλεκτικό t-shirt που στηρίζει τη μάχη για τη ζωή!

I can, I will, I win! Χαρίζουμε το συλλεκτικό t-shirt που στηρίζει τη μάχη για τη ζωή!

Το Queen.gr, σε συνεργασία με το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο I Live For Me, προσφέρει σε 10 αναγνώστες του από ένα συλλεκτικό T-Shirt με το μήνυμα «I CAN, I WILL, I WIN»!

Ελπίδα, πάθος, δύναμη, αγάπη για τη ζωή. Αυτές τις αξίες, το πολύτιμο δώρο της ζωής, που συχνά θεωρούμε δεδομένα μέσα στους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητάς μας έρχονται κάποιοι άνθρωποι να μας θυμίσουν πως θα πρέπει να είναι οι προτεραιότητές μας!

Και αυτοί δεν είναι άλλοι από τους επιζώντες του καρκίνου, που από τη μια μέρα στην άλλη βρέθηκαν να παλεύουν για τη ζωή τους και παρόλα αυτά κατάφεραν να ξεπεράσουν τα εμπόδια, να δώσουν σπουδαίες μάχες, να γίνουν οι ίδιοι υπερασπιστές του εαυτού τους και στο τέλος να νικήσουν, βγαίνοντας όχι μόνο πιο δυνατοί από όλο αυτό, αλλά δίνοντας και απίστευτη δύναμη στους δικούς τους ανθρώπους.

Για να τιμήσει, λοιπόν, αυτά τα σπουδαία άτομα και να μεταδώσει το μήνυμά τους για ελπίδα και ζωή, το Queen.gr, σε συνεργασία με το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο I Live For Me, προσφέρει σε 10 αναγνώστες του από ένα συλλεκτικό T-Shirt με το μήνυμα «I CAN, I WILL, I WIN» που σχεδίασε η εταιρία Chip & Chip για την ενίσχυση του Σωματείου και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων Καρκίνου, την πρώτη Κυριακή του Ιουνίου.

Το Σωματείο μάλιστα, σε ειδικά αφιερωμένη εκδήλωση που έγινε εκείνη την ημέρα στην πλαζ Astir Beach στη Βουλιαγμένη, συγκέντρωσε μηνύματα χαράς και ελπίδας για τη ζωή από δεκάδες ανθρώπους, γραμμένα πάνω σε χάρτινες πεταλούδες που στόλισαν «Το δέντρο της ζωής», μια μεγάλη μουριά, και διέδωσαν στα social media το μήνυμα ότι η ζωή νικά, ότι ο καρκίνος είναι μια αρρώστια σαν όλες και μπορεί να νικηθεί. Πρέσβειρα της ενέργειας του I Live For Me είναι η λαμπερή Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα που ακολουθεί για να μπείτε στην κλήρωση για 10 συλλεκτικά T-Shirt «I CAN, I WILL, I WIN», και ελάτε να στηρίξουμε όλοι μαζί τους επιζώντες του καρκίνου και το σπουδαίο έργο του Σωματείου.

*O ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ*