5 πράγματα που δεν πρέπει να λείπουν από το εκδρομικό σακίδιο όταν πας για camping

5 πράγματα που δεν πρέπει να λείπουν από το εκδρομικό σακίδιο όταν πας για camping

Φέτος αποφάσισες να κλείσεις «δωμάτιο» δίπλα στη Φύση; Το κάμπινγκ μπορεί να μοιάζει ονειρικό, αν όμως έχεις συνηθίσει να μένεις σε πολυτελή ξενοδοχεία, τότε ίσως να δυσκολευτείς. Για να νιώσεις λοιπόν την απόλυτη αίσθηση ελευθερίας που λένε ότι προσφέρει, καλό θα ήταν να πας οργανωμένη και προετοιμασμένη! Συγκεντρώσαμε τα βασικά αντικείμενα που πρέπει να έχεις στο σακίδιό σου για να μη σου λείψει τίποτα.

Αντηλιακό

Το έχουμε επαναλάβει χιλιάδες φορές. Χειμώνα – Καλοκαίρι δεν αποχωριζόμαστε το αντηλιακό μας! Μας κρατάει ενυδατωμένες και μας προστατεύει από την υπεριώδη ακτινοβολία. Μην ξεχνάς οι περισσότερες ρυτίδες οφείλονται στον ήλιο και όχι στον χρόνο. Χρησιμοποίησέ το καθημερινά για να διατηρήσεις την επιδερμίδα σου φρέσκια και απαλή!

Φακός

Επειδή το καλοκαίρι κανείς δεν κοιτάzει το ρολόι και η εκδρομή στην κοντινή παραλία που οργάνωσες με την παρέα σου μπορεί να διαρκέσει πολύ περισσότερο από όσο υπολόγιζες, μην παραλείψεις να βάλεις έναν φακό στο backpack σου. Θα σε βοηθήσει να βρεις το δρόμο της επιστροφής πιο εύκολα και γρήγορα, αλλά και να περπατήσεις στα πλακόστρωτα στενά ανενόχλητη καθώς γυρίζεις από το ξενύχτι.

Χαρτί υγείας!

Απαραίτητο αντικείμενο για κάθε σωστό εκδρομέα! Θα σε σώσει σε πολλές και διαφορετικές περιπτώσεις. Επειδή ξέρουμε ότι ακόμα και στις διακοπές σου στη φύση δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς τις μικρές πολυτέλειες, σου προτείνουμε να πάρεις μαζί σου το Zewa Exclusive Almond Milk και να αφεθείς στο απαλό του άγγιγμα. Περιποιήσου το σώμα σου όπως του αξίζει και πρόσφερέ του την αίσθηση φροντίδας που χαρίζει η λοσιόν αμυγδάλου!

Σουγιάς

Είναι μάλλον ένα από τα πιο χρήσιμα αντικείμενα που δημιουργήθηκαν ποτέ. Θα σου «λύσει» τα χέρια και μπορείς να τον χρησιμοποιείς για να καθαρίζεις και να κόψεις τα φρούτα σου αλλά και για να… λιμάρεις τα νύχια σου. Γιατί μπορεί να κάνεις κάμπινγκ αλλά πάντα παραμένεις μία πραγματική βασίλισσα που φροντίζει τον εαυτό της!

Φορτιστής

Είσαι στο νησί και υποτίθεται ότι πρέπει να αποσυνδεθείς για λίγο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα mail σου και ότι,δήποτε άλλο σου αποσπά την προσοχή και σου δημιουργεί άγχος. Παρόλα αυτά, αντικειμενικά μιλώντας δεν γίνεται να φύγεις χωρίς το κινητό γιατί θέλεις να επικοινωνείς με τους αγαπημένους σου, να βρίσκεις «μυστικές» παραλίες στους ηλεκτρονικούς χάρτες και να απαθανατίζεις στιγμές με τις κολλητές σου. Πάρε λοιπόν μαζί και τον φορτιστή, για να είσαι σίγουρη ότι δεν θα χάσεις τον δρόμο σου…

Φέτος δοκίμασε να μην «παραφορτώσεις» τη βαλίτσα. Βάλε στο backpack σου μόνο το απαραίτητα και ξεκίνησε τις διακοπές σου με αισιοδοξία και καλή παρέα!