Απλές λύσεις για μία πιο ισορροπημένη καθημερινότητα

Απλές λύσεις για μία πιο ισορροπημένη καθημερινότητα

Οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας και οι υποχρεώσεις σε γεμίζουν ένταση και άγχος. Όπως κάθε σύγχρονη γυναίκα, «τρέχεις» να τα προλάβεις όλα, και εύχεσαι η μέρα να είχε περισσότερες ώρες, προκειμένου να κάνεις όσα αγαπάς. Αναζητάς τη χαλάρωση και τη γαλήνη, αλλά παρόλα αυτά δεν καταφέρνεις να απολαύσεις στιγμές ξεγνοιασιάς, καθώς το στρες σε καταβάλλει. Υπάρχει τρόπος να απολαύσεις μία πιο ισορροπημένη και υγιεινή καθημερινότητα;

Είμαστε ευτυχισμένοι γιατί ανακαλύψαμε τη νέα πλατφόρμα wellness του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ (www.frontisetinavrasou.gr) που περιλαμβάνει πρακτικές συμβουλές και χρήσιμα «μυστικά» ευεξίας που θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου. Παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικά tips για να φροντίσεις έμπρακτα την ΑΥΡΑ σου.

Βάλε τη γυμναστική στο πρόγραμμα!

Όπως ξέρεις τα οφέλη της άσκησης είναι πολλαπλά, τόσο για το σώμα όσο και το πνεύμα σου. Λίγα λεπτά καθημερινής άσκησης είναι αρκετά για να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση, καθώς και τη διάθεσή σου. Μην ξεχνάς άλλωστε, ότι κάθε φορά που γυμνάζεσαι απελευθερώνονται οι ενδορφίνες, που είναι γνωστές και ως οι «ορμόνες της ευτυχίας»…

Βαριέσαι το τρέξιμο; Δεν μπορείς να κάνεις ούτε πέντε κάμψεις; Γράφεσαι γυμναστήριο και μετά την πρώτη επίσκεψη τα παρατάς; Τότε μάλλον δεν έχεις βρει τη γυμναστική που σου ταιριάζει! Τα καλά νέα είναι ότι μπορείς να επιλέξεις ένα πρόγραμμα Body Shaping, για να αυξήσεις την αντοχή σου με απλές ασκήσεις τόνωσης και σύσφιξης, όπως για παράδειγμα αυτές που προτείνει η Ομάδα του Physioloft σε αυτό το ΒΙΝΤΕΟ Το καλύτερο; Μπορείς να τις κάνεις από την άνεση του σπιτιού σου!

Αν θέλεις κάτι πιο χαλαρό δοκίμασε pilates. Ξεκίνα με απλές ασκήσεις, δώσε βάση στις αναπνοές και ενδυνάμωσε το σώμα σου. Πολύ σύντομα θα αποκτήσεις ευλυγισία, θα μάθεις να στέκεσαι σωστά, να αυτοσυγκεντρώνεσαι και σταδιακά θα αποκτήσεις καλύτερη σχέση με τον εαυτό σου! Γιατί δεν ξεκινάς από σήμερα παρακολουθώντας αυτό το βίντεο;

NERO AVRA 2

Υιοθέτησε πιο υγιεινές διατροφικές συνήθειες για να βελτιώσεις τη διάθεσή σου

Ένα σωστό και ισορροπημένο διατροφικό πρόγραμμα δεν θα σε βοηθήσει μόνο να διατηρήσεις τη φόρμα σου, αλλά και να αισθανθείς γεμάτη ενέργεια και ευεξία. Η διατροφή αναμφισβήτητα συνδέεται με τα συναισθήματά μας, για αυτό και υπάρχουν τροφές που «ανεβάζουν» ή «ρίχνουν» τη διάθεσή μας. Για παράδειγμα, τα ψάρια, όπως ο σολομός που περιέχουν λιπαρά οξέα Ω-3 μπορούν να σε κάνουν πιο αισιόδοξη και να σε βοηθήσουν να συγκεντρωθείς, ενώ αντίθετα τα επεξεργασμένα τρόφιμα, μετά την αρχική ψυχική ανάταση που προκαλούν, θα σε κάνουν να νιώσεις μελαγχολία…

NERO AVRA 3

Φυσικά, η ενυδάτωση πρέπει να είναι πάντα προτεραιότητά σου. Η κατανάλωση νερού θα σε βοηθήσει να ενεργοποιήσεις τον μεταβολισμό σου, να καταπολεμήσεις την κατακράτηση υγρών, να μειώσεις το βάρος σου αλλά και να έχεις πιο λαμπερό δέρμα από ποτέ! Ξεχνάς να πίνεις την ποσότητα νερού που ζητάει το σώμα σου καθημερινά; Εδώ μπορείς να δεις μερικούς εύκολους τρόπους για να θυμάσαι να πίνεις περισσότερο νερό!

Βελτίωσε τη σχέση σου με τον εαυτό σου!

Πριν βελτιώσεις τη σχέση σου με τους γύρω σου, είναι πολύ σημαντικό να επικεντρωθείς στον εαυτό σου. Η εσωτερική σου αναζήτηση θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις τα «θέλω» σου, να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου και να κάνεις πραγματικότητα τα όνειρά σου.

Το πρώτο βήμα για να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου μπορεί να είναι ο διαλογισμός. Είναι ένα καλό «αντίδοτο» στο στρες της καθημερινότητας και θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να μάθεις να συγκεντρώνεις την προσοχή σου σε κάτι πολύ συγκεκριμένο, όπως για παράδειγμα η αναπνοή σου. Ξεκίνα αφιερώνοντας έστω και τρία λεπτά από τον χρόνο σου!

Προσπάθησε να γνωρίσεις τον εαυτό σου και θυμήσου πως αυτή η πρακτική αυτή δεν θα σε βοηθήσει μόνο να συγκεντρώνεσαι, αλλά και να μάθεις πώς λειτουργεί το μυαλό σου. Τι συμβαίνει εκεί μέσα τελικά; Μάθε να διαχειρίζεσαι τα αρνητικά συναισθήματα, προσπάθησε να καταλάβεις τον εαυτό σου και να συμφιλιωθείς μαζί του.

Περισσότερες πληροφορίες για να διατηρήσεις τη θετική σου σκέψη σε κάθε συνθήκη, αλλά και να ανακαλύψεις την προσωπική σου αξία, μπορείς να μάθεις από τη Life Coacher, Νάνσυ Μαλλέρου.



NERO AVRA 4

Για ακόμη περισσότερες καθημερινές συμβουλές ευεξίας, επισκέψου τη νέα διαδικτυακή πλατφόρμα του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ, www.frontisetinavrasou.gr. Εκεί, μπορείς να μοιραστείς και τα δικά σου «μυστικά» και να λάβεις μέρος σε μηνιαίες κληρώσεις, ώστε να διεκδικήσεις και εσύ μοναδικά δώρα ευεξίας.

Υιοθέτησε από σήμερα έναν πιο ισορροπημένο τρόπο ζωής!