Ο Κωστής Χατζηδάκης και η Πόπη Καλαϊτζή μιλούν στο Queen.gr για τον γιο τους και την πολιτική

Ο Κωστής Χατζηδάκης και η Πόπη Καλαϊτζή μιλούν στο Queen.gr για τον γιο τους και την πολιτική
Lefteris_Partsalis

Για την καθημερινότητά του ως πολυάσχολος υπουργός και πατέρας ενός μικρού παιδιού μίλησε στο Queen.gr και τη Σοφία Μαυραντζά ο υπουργός Εργασίας και υποψήφιος με την Νέα Δημοκρατία στον Βόρειο Τομέα της Αττικής, Κωστής Χατζηδάκης. Μαζί του σε αυτή την ιδιαίτερη συνέντευξη, η σύζυγός του Πόπη Καλαϊτζή, που είναι γιατρός Ιατρικής Τρόπου Ζωής.

Για την καθημερινότητά του ως πολυάσχολος υπουργός και πατέρας ενός μικρού παιδιού μίλησε στο Queen.gr ο υπουργός Εργασίας και υποψήφιος με την Νέα Δημοκρατία στον Βόρειο Τομέα της Αττικής, Κωστής Χατζηδάκης. Μαζί του σε αυτή την ιδιαίτερη συνέντευξη, η σύζυγός του Πόπη Καλαϊτζή, που είναι γιατρός Ιατρικής Τρόπου Ζωής.

Οι δυο τους μίλησαν για την οικογένεια που έχουν δημιουργήσει, όπου κεντρικό πρόσωπο είναι ο γιος τους Γιάννης. «Προσπαθούμε να βρούμε ποιοτικό χρόνο για το παιδί», παραδέχονται και οι δύο ως πολυάσχολοι, σύγχρονοι άνθρωποι, περιγράφοντας το 24ωρό τους.

Ο κ. Χατζηδάκης εξηγεί πώς με το έργο του στο υπουργείο Εργασίας συνέβαλε στην ενίσχυση της θέσης της γυναίκας, τονίζοντας πάντως πως υπάρχουν πολλά ακόμα που χρειάζεται να γίνουν, ώστε να επέλθει πραγματική ισότητα, στην πράξη. Από την πλευρά της η κ. Καλαϊτζή αναφέρεται στην Ιατρική Τρόπου Ζωής αλλά και στο ιατρείο Υποστηρικτικής Ιατρικής για γυναίκες με καρκίνο του μαστού, που ιδρύθηκε για πρώτη φορά στη χώρα μας. Μιλούν επίσης για τους νέους, επιχειρώντας να εξηγήσουν πως κάθε ψήφος είναι σημαντική για το αύριο της ίδιας της χώρας.

Στο επίκεντρο της συζήτησης είναι ο γιος τους Γιάννης, η επαφή και ο ποιοτικός χρόνος με τον οποίο είναι ζητούμενο και με τους δύο γονείς. Όπως αποκαλύπτει μάλιστα η κ. Καλαϊτζή, ο υπουργός Εργασίας «δεν έχει χάσει ούτε ένα παιδικό πάρτι», ενώ ο ίδιος ο κ. Χατζηδάκης παραδέχεται πως είναι «ιδανική παρέα για κρυφτό, σύμφωνα με τον γιο μου, γιατί με βρίσκει πάντα»!

Παρακολουθείστε στο βίντεο που ακολουθεί ολόκληρη τη συνέντευξη του Κωστή Χατζηδάκη και της Πόπης Καλαϊτζή στο Queen.gr: