George Clooney- Amal Alamuddin: Η κοινή τους εμφάνιση στην Ιταλία λίγο πριν τον γάμο

George Clooney- Amal Alamuddin: Η κοινή τους εμφάνιση στην Ιταλία λίγο πριν τον γάμο

Δείτε τις φωτογραφίες που μαρτυρούν τον ερωτά τους

Μπορεί στο Hollywood οι φωτογράφοι να κάνουν πώς και πώς για να βγάλουν μια φωτογραφία του George Clooney και της Amal Alamuddin όμως το ζευγάρι στην Ιταλία τους έκανε τη χάρη και τους χάρισε τις πιο τέλειες ερωτικές φωτογραφίες του.

Ναι, ναι δεν σας κάνουμε πλάκα. Οι μελλόνυμφοι βρέθηκαν στην Ιταλία με αφορμή την εκδήλωση Celebrity Fight Night. Ο ηθοποιός φορώντας ένα υπέροχο μαύρο κοστούμι και η Amal φορώντας ένα μαύρο strapless φόρεμα που αναδείκνυε την σιλουέτα της, πραγματικά έκοψαν ανάσες με τις εμφάνισή τους.

Εκείνος δεν σταμάτησε να της κρατά το χέρι όση ώρα πόζαραν για τους φωτογράφους ενώ όταν έκατσαν στο τραπέζι τους το φωτορεπορτάζ έγινε ακόμα καλύτερο. Γέλια, βλέμματα γεμάτα έρωτα πραγματικά το γεγονός ότι εκτέθηκαν τόσο πολύ στη δημοσιότητα λίγες εβδομάδες πριν τον γάμος της προκαλεί εντύπωση. Πάντως δικαιωματικά ήταν το πιο ωραίο ζευγάρι της βραδιάς ενώ όπως είπε ο George ο γάμος τους θα γίνει στην Βενετία.

Να θυμίσουμε ότι το Celebrity Fight Club είναι μια φιλανθρωπική εκδήλωση που γίνεται προς τιμή του Muhammad Ali ώστε να συγκεντρωθούμε χρήματα για τον ίδρυμα Muhammad Ali Parkinson Center.

Διαβάστε επίσης:

Amal Alamuddin: Τι κοινό έχει η μέλλουσα κυρία Clooney με την Kate Middleton;

O George Clooney τον άλλο μήνα ντύνεται γαμπρός. Τι θα φορέσει, όμως, στον γάμο του;