Η σκοτεινή πλευρά της Diana & τα απειλητικά μηνύματα στην Καμίλα:«Έστειλα να σε σκοτώσουν»

Η σκοτεινή πλευρά της Diana & τα απειλητικά μηνύματα στην Καμίλα:«Έστειλα να σε σκοτώσουν»

Ημέρα αποκαλύψεων για τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας

Λίγο πριν κλείσει τα 30 ο Harry, o άτακτος πρίγκιπας του Buckingham Palace δέχεται ένα ανατρεπτικό δώρο! Κορυφαίος βιογράφος της βασιλικής οικογένειας αποφάσισε να γράψει και να δημοσιεύσει ένα βιβλίο στο οποίο εξιστορείται η παιδική του ηλικία, η σχέση με τη μητέρα του, η ένταση με την οικογένεια Middleton και οι πολλές ερωτικές του σχέσεις. Και από τις ανέκδοτες πληροφορίες που περιλαμβάνει δεν θα λέγαμε ότι είναι και ότι καλύτερο φανταζόταν για τα 30α γενέθλιά του!


Αν και το βιβλίο επικεντρώνεται στον δευτερότοκο γιο του πρίγκιπα Καρόλου και της αδικοχαμένης Nταϊάνα oι πιο αποκαλυπτικές στιγμές της έκδοσης αναφέρονται στα χρόνια που ο πρίγκιπας Κάρολος και η Nταϊάνα αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο, στους τσακωμούς και στη σκοτεινή και απρόβλεπτη προσωπικότητα της μητέρας του.

Η αδικοχαμένη πριγκίπισσα μετά την αποκάλυψη του ειδυλλίου με την Καμίλα έβλεπε συνεχώς συνωμοσίες εις βάρος της . Στο βιβλίο επισημάνεται πως η γλυκιά Νταϊάνα έστελνε πικρόχολα και σχεδόν απειλητικά μηνύματα και στους Patrick Jephson και Tiggy Legge-Bourke, που είχε προσλάβει ο πρίγκιπας Κάρολος για να είναι μαζί με τα τους διαδόχους μετά το διαζύγιο, αλλά και στην ερωμένη του άντρας της Camilla Parker Bowles. Σύμφωνα με το βιβλίο σε ένα από τα τηλεφωνήματα που συνήθιζε να κάνει στην Καμίλα μέσα στη νύχτα η Νταϊάνα φέρεται να της λέει απειλητικά:

"Έχω στείλει κάποιον να σε σκοτώσει. Είναι έξω στον κήπο σου. Κοίτα έξω από το παράθυρό σου. Τους βλέπεις;".

Στη βιογραφία αποκαλύπτεται ακόμη πως η Lady D επειδή δεν είχε μεγαλώσει με καλό πρότυπο μητέρας δε μπορούσε να είναι και η ίδια καλή μητέρα. Ακόμη περιγράφεται πως παρά το γεγονός ότι τα παιδιά της ήταν μικρά εκείνη πολλές φορές τους έβαζε ανάμεσα στους τσακωμούς με τον Charles ενώ συχνά τα ρωτούσε "ποιος σας αγαπάει περισσότερο;".

Αυτό το βιβλίο αναμένεται να γίνει best seller ακόμα και αν πλήττει την προσωπικότητα της πιο αγαπημένης πριγκίπισσας του βρετανικού λαού.

Διαβάστε ακόμη:

Είναι επίσημο: Η Kate Middleton ξανά έγκυος