Κaty Perry VS Τaylor Swift: Η νέα διάσημη κόντρα είναι πιο σκληρή απ΄όσο φαντάζεστε!

Γωγώ Φούντα
Κaty Perry VS Τaylor Swift: Η νέα διάσημη κόντρα είναι πιο σκληρή απ΄όσο φαντάζεστε!

Τι χωρίζει τις 2 διάσημες τραγουδίστριες;

Η αλήθεια είναι ότι έχουμε γίνει μάρτυρες αμέτρητων τσακωμών και ξεκατινιασμάτων, όχι μόνο στην ελληνική showbiz αλλά και στη διεθνή, αλλά το θέμα αποκτά γιγάντιες διαστάσεις όταν έχει να κάνει με 2 από τις μεγαλύτερες stars του πλανήτη. Διότι αγαπητοί αναγνώστες καλές οι κόντρες ανάμεσα σε reality stars και διάφορες σταρλετίτσες, αλλά η κόντρα που είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας μεταξύ των Katy Perry και Taylor Swift σχεδόν μας... συγκίνησε!

Όλα ξεκίνησαν από την πρόσφατη συνέντεξη της Taylor στο Rolling Stone, όπου και εξολομογήθηκε ότι η έμπνευση για το τελευταίο της τραγούδι Bad Blood της ήρθε από μία superstar άσπονδη φίλη της! Όπως ήταν αναμενόμενο, οι υποθέσεις άρχισαν να διαδέχονται η μία την άλλη, με τις Katy Perry, Miley Cyrus και Demi Lovato να είναι οι επικρατέστερες.

Αλλά να που τελικά ο θεός αγαπάει τον κλέφτη αλλά αγαπάει και το νοικοκύρη, και ο προβληματισμός μας δεν κράτησε για πάνω από λίγες ώρες, μιας και η ίδια η άσπονδη φίλη φανερώθηκε: «Έχε το νου σου για τις απανταχού Regina George-η κακιά από το Mean Girls φυσικά-που σου το παίζουν φίλες», έγραψε η Katy και τα κομμάτια του παζλ άρχισαν ένα ένα να ενώνονται!

Σύμφωνα λοιπόν με μία γρήγορη έρευνα που έκαναν τα λαγωνικά του διεθνούς celebrity ρεπορτάζ, οι 2 κυρίες κάποτε παρουσιάζονταν ως φίλες, ανταλλάσοντας αγκαλιές και φιλάκια μπροστά στην κάμερα. Παρόλα αυτά, μάλλον η φιλία τους ήταν... μουσαντένια, με την Swift να δηλώνει: «Αλήθεια δεν ξέρω αν ήμασταν ή αν υπήρξαμε ποτέ φίλες. Κάθε φορά που με έβλεπε ερχόταν με αγκάλιαζε, με φιλούσε και σηκωνόταν και έφευγε με μένα να σκέφτομαι ή ότι με αγαπάει πολύ ή ότι μόλις με έκανε ξεφτίλα»!

Και το κατηγορώ φυσικά δε σταματά εκεί, καθώς μπαίνουν στην μέση και ο επαγγελματικές διαφορές των 2 κοριτσιών, ξέρετε τώρα πως είναι αυτές οι stars, ενώ η σταγόνα που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει, λογικά θα περιείχε σαμπάνια, είναι όταν η Katy άρπαξε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή 3 χορευτές της Taylor, για να τους χρησιμοποιήσει στη δική της περιοδεία.

Όχι πείτε μας τώρα: Δεν κύλησε ένα δάκρυ συγκίνησης και προσμονής; Γιατί όσο διάσημη κι αν είσαι, ο γυναικείος ανταγωνισμός και κάτι άλλο που δεν το λέμε, δε θα πάψει να υπάρχει ποτέ!

Διαβάστε ακόμη:

Aγάπησε την κυτταρίτιδα σαν star! Όταν ο γυναικείος εχθρός εμφανίζεται σε διάσημα κορμιά

Πιο βαθύ ντεκολτέ πεθαίνεις: Η Kim Kardashian σε μια από τις πιο sexy εμφανίσεις της