Έγκυος για δεύτερη φορά η Beyonce;

Έγκυος για δεύτερη φορά η Beyonce;

Ο JayZ«πετά» υπονοούμενα επί σκηνής!

Και εκεί που όλοι περιμέναμε να ανακοινώσουν οσονούπω το διαζύγιό τους, καθώς η κοινή περιοδεία τους έφτασε στο τέλος της, Beyonce και JayZ μάλλον έχουν βαλθεί... να μας τρελάνουν όλους, παίζοντας εκπληκτικά το παιχνίδι της δημοσιότητας. Τι καινούριο έκαναν πάλι; Σε μια από τις τελευταίες ευρωπαϊκές τους συναυλίες, ο 44χρονος ράπερ άφησε να εννοηθεί πως η σταρ είναι για δεύτερη φορά έγκυος, αιφνιδιάζοντας το κοινό που βρισκόταν εκεί και δίνοντας επιτέλους το happy end που όλοι θέλαμε να ακούσουμε.


Την Παρασκευή το ζευγάρι έδωσε μια από τις δύο τελευταίες συναυλίες του τουρ τους, στο Παρίσι, και σύμφωνα με το κοινό που υπήρχε εκεί, κατά τη διάρκεια που βρίσκονταν και οι δύο στη σκηνή, ο JayZ άλλαξε κάποιους στίχους του τραγουδιού του «Beach Is Better», λέγοντας «Γιατί είναι έγκυος σε ένα ακόμα παιδί», ανακοινώνοντας εμμέσως μια ενδεχόμενη εγκυμοσύνη της συζύγου του. Μάλιστα, η Beyonce από την πλευρά της, ενώ βρισκόταν εκεί, δεν αντέδρασε ούτε σχολίασε το γεγονός. Ούτως ή άλλως, η διάσημη τραγουδίστρια είχε αναφέρει πρόσφατα σε συνέντευξή της πως θα ήθελε πολύ να αποκτήσει και άλλα παιδιά, προκειμένου να έχει παρέα η 2χρονη κόρη του ζευγαριού, Blue Ivy.


Προς το παρόν, κανείς δεν γνωρίζει αν όντως κάτι τέτοιο ισχύει, αφού δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα, ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγονται διάφορες φήμες περί εγκυμοσύνης της 33χρονης σταρ. Σύμφωνα με το ΟΚ!, πριν λίγες μέρες υπήρξε μια πηγή που αποκάλυψε πως η Bey είναι έγκυος και αυτό είναι προφανές, αφού ο ράπερ είναι υπερπροστατευτικός μαζί της, «όπως ακριβώς ήταν όταν περίμεναν να έρθει στον κόσμο η Blue Ivy». Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια πηγή «κάνει ό, τι μπορεί για να διασφαλίσει την χωρίς άγχος εγκυμοσύνη της Bey . Έχει ενημερώσει ολόκληρο το περιβάλλον τους πως πρέπει να χρησιμοποιεί χαλαρή φωνή, χαμηλό φωτισμό, να ακούει μόνο απαλή μουσική και όλα τα τρόφιμα που τρώει πρέπει να είναι βιολογικά. Έχει δώσει πραγματικά τον καλύτερο εαυτό του, για να βεβαιωθεί ότι είναι όσο πιο άνετη και υγιής γίνεται». Πάντως, το ζευγάρι το τελευταίο διάστημα δείχνει πιο ερωτευμένο από ποτέ. Μήπως τελικά ξαναζούν τον έρωτά τους εν αναμονή ενός δεύτερου παιδιού;

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε την Βασίλισσα της Ισπανία Λετίθια χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

Όλα στη... φόρα: Ποια πασίγνωστη σταρ βγήκε με την κυτταρίτιδα σε κοινή θέα;