Valérie Trierweiler:Από τα σαλόνια του Μεγάρου των Ηλυσίων σε καταυλισμούς στη Μαδαγασκάρη

Valérie Trierweiler:Από τα σαλόνια του Μεγάρου των Ηλυσίων σε καταυλισμούς στη Μαδαγασκάρη

Δείτε την άλλοτε Πρώτη Κυρία της Γαλλίας να...ζει σε άθλιες συνθήκες

Την Valerie Trierweiler είχαμε συνηθίσει να την βλέπουμε με ταγέρ, καλοχτενισμένη και μακιγιαρισμένη στο πλευρό του Γάλλου Προέδρου. Πλέον όμως η πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, μετά τα ερωτικά σκάνδαλα του συντρόφου της και τον χωρισμό τους, επέστρεψε στα μονοπάτια της δημοσιογραφίας.

Σύμφωνα με το περιοδικό Paris Match που εργάζεται, η Valerie βρέθηκε στην Μαδαγασκάρη προκειμένου να κάνει ένα ρεπορτάζ για τη φτώχεια. Εκεί, λοιπόν, κοιμήθηκε με κατσαρίδες και ποντίκια σε καταυλισμούς, είδε παιδιά να ψάχνουν τα σκουπίδια για να φάνε και αντί για ταγέρ φόρεσε τζιν και μποτάκια προκειμένου να καταγράψει την σκληρή αλήθεια των κατοίκων εκεί.

Για την παρουσία της εκεί είπε η Valerie: «Κανείς δεν με αναγνωρίζει στα βάθη ενός χωριού της Μαδαγασκάρης ή σε ένα φτωχό προάστιο στην άκρη του κόσμου. Είναι προφανώς ο καλύτερος τρόπος για να περάσω σε άλλα πράγματα, να γυρίσω σελίδα. Και να γίνω τελικά ο εαυτός μου, απελευθερωμένη από το παρελθόν»

Τέλος να σημειώσουμε ότι το βιβλίο της με τον τίτλο «Ευχαριστώ για την στιγμή» που αναφέρει ότι συνέβη με τον Φρανσουά Ολάντ έχει ήδη πουληθεί σε 500.000 αντίτυπα.

Διαβάστε επίσης:

17 stars με τα πιο συγκλονιστικά κόκκινα κραγιόν που έχουμε δει!

Μάθημα ζωής: Η Κατερίνα «διέλυσε» τον καρκίνο του μαστού!