Ο πρίγκιπας της Σουηδίας παντρεύεται παίκτρια σεξ ριάλιτι!

Ο πρίγκιπας της Σουηδίας παντρεύεται παίκτρια σεξ ριάλιτι!

Η γυναίκα που σκανδάλισε το παλάτι και πλέον αντιγράφει το στυλ της Kate Middleton

Τελικά η έκφραση... γίναμε Σουηδία βρήκε τον πιο θερμό υποστηρικτή της στον Σουηδό Πρίγκιπα Κάρολο- Φίλιππο που πρόκειται να παντρευτεί μια παίκτρια σεξ ριάλιτι!
Ο άσωτος πρίγκιπας Κάρλ Φιλίπ που μέχρι και πριν 5 χρόνια δεν έλεγε να στεριώσει με γυναίκα ερωτεύθηκε την Σοφία Χέλκβιστ, ένα μοντέλο που έφτασε μέχρι και τον τελικό του Paradise Hotel ενός σεξ ριάλιτι κατά τη διάρκεια του οποίου φλέρταρε του παίκτες της ή απολάμβανε το μασάζ από τα χεράκια τους!

Ο 35χρονος πρίγκιπας Καρλ- Φιλίπ γνώρισε την 29χρονη Σοφία πριν από 5 χρόνια περίπου σε ένα τουριστικό θέρετρο. Η Βασίλισσας της Σουηδίας Σίλβια δεν ενέκρινε αυτή τη σχέση όμως από το 2009 το ζευγάρι είναι μαζί και φέτος ανακοινώθηκε ότι ο γάμος τους θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι του 2005!
Και όπως μπορείτε να καταλάβετε το στυλ της Σοφίας έπρεπε να αλλάξει ολοκληρωτικά. Οι στυλίστες ανέλαβαν και την μεταμόρφωσαν σε Kate Middelton.
Δείτε την φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα το παλάτι με τους μελλόνυμφους όπου ο Καρλ Φιλιπ και η δούκισσα Σοφία ποζάρουν στην ίδια ακριβώς στάση όπως και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ με τη Κέιτ Μίντλετον στο πορτραίτο του αρραβώνα τους.
Α! Και το φορεματάκι αλλά και τα μαλλιά είναι απλά ίδια!

Διαβάστε επίσης: