Aυτά είναι νέα: Ποιο είναι το νέο διάσημο ζευγάρι του Hollywood που θα ταράξει τα νερά;

Γωγώ Φούντα
Aυτά είναι νέα: Ποιο είναι το νέο διάσημο ζευγάρι του Hollywood που θα ταράξει τα νερά;

Οι διάσημοι πρώην τους τι έχουν να πουν για όλα αυτά;

Kαι πάνω που πολύ στενοχωριόμασταν για τα 2 αυτά παιδιά, ξεχωριστά για το καθένα, έρχεται μία νέα φήμη η οποία ομολογούμε ότι μας καθησύχασε και μας γέμισε ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον. Διότι κακά τα ψέματα, στο Hollywood, μπορεί την μια μέρα να χωρίζεις από τον ένα star, αλλά ευτυχώς την αμέσως επόμενη σε περιμένει στη γωνία ή για την ακρίβεια σε κάποιο event ο επόμενος!

Έτσι λοιπόν, μπορεί η Kristen Stewart και ο Nicholas Ηoult να χώρισαν από τους επίσης διάσημους συντρόφους τους, Robert Pattinson και Jennifer Lawrence, και μπορεί οι πρώην τους ήδη να τους αντικατέστησαν, αλλά όπως έγινε φανερό, δε θα κάτσουν να σκάσουν διότι μια ζωή την έχουμε βρε αδερφέ!

Έτσι λοιπόν, τα δύο διάσημα παιδιά, συναντήθηκαν σε πάρτι για τη νέα ταινία της Kristen Clouds of Sils Maria, και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες δεν ξεκόλλησαν ο ένας από τον άλλο! Παρά το γεγονός ότι οι 2 τους υποστηρίζουν ότι είναι απλά φίλοι, καθώς συμπρωταγωνιστούν στην ταινία Equals, η οποία δεν έχει κάνει ακόμη πρεμιέρα, η γλώσσα του σώματος και η συμπεριφορά τους, άλλα μαρτυρούσε!

Ε καλά, δεν είναι και νέο ένας star να ερωτεύεται μία άλλη star! Το περίεργο θα ήταν να μη γινόταν όλο αυτό. Άραγε οι πρώην τους να το έχουν μάθει;

Διαβάστε ακόμη:

Κοίτα τι φόρεσε! To ξέρουμε ότι μιμείται τη Rihanna, αλλά τώρα το παράκανε

Καλέ τι διαμάντι είναι αυτό; Ο πιο αναπάντεχος αρραβώνας του Hollywood είναι γεγονός