Άξιο... απορίας: Μήπως τελικά η Harper Seven αργεί πολύ να… μεγαλώσει;

Άξιο... απορίας: Μήπως τελικά η Harper Seven αργεί πολύ να… μεγαλώσει;

Η συμπεριφορά της Victoria που έχει προκαλέσει αντιδράσεις

Πρόκειται για να ένα από τα ομορφότερα και διασημότερα μωρά του Χόλυγουντ, όμως κάποια στιγμή η μητέρα της, Victoria Beckham, θα πρέπει να αναγνωρίσει το γεγονός πως η κόρη της δεν είναι πλέον το... μωρό που θα ήθελε, αλλά και αυτή μεγαλώνει όπως κάθε παιδί. Και δεν αναφερόμαστε στο γεγονός ότι συνεχώς την κουβαλά στην αγκαλιά της σαν να είναι... νεογέννητη, αλλά στην τελευταία τους εμφάνιση όπου η μικρή Harper, παρότι 3 χρονών πλέον, φορά ακόμα... πιπίλα.


Μητέρα και κόρη βρέθηκαν πριν λίγες μέρες σε κατάστημα παιχνιδιών του Los Angeles, όπου πραγματικά το ξεσήκωσαν –αφού έφυγαν από εκεί με 4 γιγαντιαίες σακούλες παιχνιδιών- περνώντας εκεί πολλές ώρες. Το παράδοξο όμως δεν είναι ότι η Harper, ένα από τα πλουσιότερα παιδιά, αγοράζει τόσα πολλά παιχνίδια αλλά το γεγονός ότι φεύγοντας από το κατάστημα απαθανατίστηκε να βρίσκεται στην αγκαλιά της μητέρας της, για ακόμα μια φορά, και να φορά πιπίλα. Η 40χρονη σταρ κατηγορήθηκε για το συμβάν, αφού η πιτσιρίκα έχει ξεπεράσει κατά πολύ το προσδόκιμο ηλικίας που ένα παιδί πρέπει να σταματά τη χρήση της. Μάλιστα, ειδικοί τόνισαν πως η παρατεταμένη χρήση της πιπίλας μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα ομιλίας ή στράβωμα των δοντιών. Και η μικρή Harper, θα έπρεπε να είχε κόψει αυτή τη συνήθεια εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο.


Δυστυχώς, δεν είναι η πρώτη φορά, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, που βλέπουμε την μικρότερη εκ των Beckham να κυκλοφορεί φορώντας πιπίλα. Συγκεκριμένα, μόλις πριν από δύο μήνες, εθεάθη ξανά στην ίδια κατάσταση, αυτή τη φορά συνοδευόμενη από τον πατέρα της, David Beckham, σε έξοδό τους όπου παρακολούθησαν αγώνα μπάσκετ. Μάλλον οι δύο διάσημοι γονείς θα πρέπει να καταλάβουν πως το μικρό τους κοριτσάκι πλέον μεγαλώνει. Άλλωστε, δεν νομίζουμε πως η Victoria υπάρχει κάποια περίπτωση να ονειρεύεται την κόρη της με στραβή οδοντοστοιχία και προβλήματα στην ομιλία.

Διαβάστε ακόμη:

Φίλοι που έγιναν ζευγάρι; Tι τρέχει άραγε ανάμεσα στους δύο stars;

Ryan Gosling: Τον βλέπουμε για πρώτη φορά από όταν έγινε πατέρας.Απολαύστε τον!