Γιορτάζει τα 65α γενέθλιά του και για δώρο στον εαυτό του... έβαψε τα νύχια του περλέ ροζ!

Γιορτάζει τα 65α γενέθλιά του και για δώρο στον εαυτό του... έβαψε τα νύχια του περλέ ροζ!

Πόσο μπροστά είναι εκεί στο L.A.;

Όχι, πως η οικογένεια Kardashian στερείται εκκεντρικών προσωπικοτήτων αλλά ο πρώην σύζυγος της Kris Jenner, μπαμπάς των Kylie και Kendall και πατριός των Kim, Kourtney και Khloe (ουφ, τα είπαμε όλα) μπορεί να διεκδικήσει επάξια τον τίτλο της πιο αμφιλεγόμενης εμφάνισης της γνωστής οικογένειας.

Ο Bruce Jenner μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου με την Kris βρίσκεται μήνες τώρα στο στόχαστρο δημοσιευμάτων που τον θέλουν να κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για αλλαγή φύλου. Αφού μείωσε το μήλο του Αδάμ στο λαιμό του, έκανε αποτρίχωση σε πόδια και χέρια και άφησε μακριά μαλλιά ο 65χρονος πρώην Ολυμπιονίκης ξαναφούντωσε τις εν λόγω φήμες όταν εμφανίστηκε χτες στο Los Angeles με περλέ ροζ νύχια. Ο Bruce επισκέφτηκε nail shop του Μαλιμπού και απαθανατίστηκε από τον φακό κατά την έξοδό του να κυκλοφορεί με βαμμένα τα νύχια τη στιγμή που είχε μπει στο τζιπ του να ανάψει ένα τσιγάρο.

Ο Jenner γιορτάζει σήμερα τα 65α γενέθλιά του και υποθέτουμε πως αυτό είναι ένα δώρο αγάπης από τον ίδιο για τον ίδιο.
Μπορεί ακόμα να μην έχει επιβεβαιώσει τις φήμες περί αλλαγής φύλου, αλλά αν ισχύει δεν αργεί ο καιρός για να το διαπιστώσουμε. Μετά τα νύχια τι μένει;

Διαβάστε ακόμη:

Kylie Jenner: Tα χείλη της έχουν αποκτήσει πλέον τη... δική τους προσωπικότητα. Δείτε την!