Πασίγνωστη σταρ μεταμφιέστηκε στο Halloween ως… ο εαυτός της!

Πασίγνωστη σταρ μεταμφιέστηκε στο Halloween ως… ο εαυτός της!

Μαντεύετε ποιά είναι;

Έκανε την αρχή και πρωτοτύπησε, επιλέγοντας να φορέσει μια... selfie στολή στο Halloween, αφού προτίμησε να μεταμφιεστεί ως... η ίδια εν έτει 1997, τότε που η δόξα και η δημοσιότητα της βρίσκονταν στο απόγειο τους, ως μέλος του διασημότερου γυναικείου συγκροτήματος των 90s, των Spice girls.


Ο λόγος βέβαια, για την Mel B, η οποία φόρεσε την κλασική λεοπάρ φόρμα, που φορούσε τότε ως... «Scary spice», και μας ξύπνησε αναμνήσεις πολλών ετών. Φυσικά, το outfit ολοκληρωνόταν με τις, ίδιου χρώματος και σχεδίου, ψηλές πλατφόρμες που αποτελούσαν τότε χαρακτηριστικό στοιχείο των ενδυματολογικών επιλογών του γκρουπ, αλλά και τα μαλλιά της, που ήταν πανομοιότυπα με τότε. Η πάλαι ποτέ ποπ σταρ, και πλέον κριτής του «X- Factor», πήρε την υπόλοιπη οικογένειά της και παραβρέθηκαν στο Halloween πάρτι που διοργάνωσε ο Άγγλος παρουσιαστής, Jonathan Ross.


Πάντως, όσο... πρωτότυπη κι αν ήταν η επιλογή του concept να γίνει... Mel B στη θέση της... Mel B, φαίνεται να έχει έναν χαρακτήρα αναπόλησης του... alter ego της που μπορεί να έγραψε τη δική του –σημαντική- ιστορία στο χώρο της παγκόσμιας ποπ μουσικής, ωστόσο έχει πάψει να υπάρχει εδώ και πολύ (μα πάρα πολύ) καιρό. Περασμένα μεγαλεία, Μel B μου, σχεδόν ακατόρθωτο να αναβιώσουν, όσο κι αν προσπαθήσεις!

Διαβάστε ακόμη:

Μας εντυπωσίασε: Δείτε την εκπληκτική εμφάνιση της Beyοnce ως άλλη... Frida Kahlo

Star δηλώνει και σοκάρει: «Οι μισοί μου φίλοι έχουν πεθάνει από AIDS»