Σοκαριστικά αδύνατη: Ποια star έχει γίνει σκιά του εαυτού της;

Σοκαριστικά αδύνατη: Ποια star έχει γίνει σκιά του εαυτού της;

Το κενό ανάμεσα στα πόδια της είναι... εξωπραγματικό!

Μάχη με τα κιλά! Αρκετές είναι οι κυρίες στο Hollywood που έχουν κατά καιρούς παρουσιάσει διατροφικά προβλήματα. Από την ανορεξία στη βουλιμία και τούμπαλιν. Ευτυχώς για εκείνες, η περίοδος αυτή δε διαρκεί πολύ. Μία όμως κυρία δεν έχει καταφέρει να νικήσει τους... δαίμονές της. Ποια είναι;

Μα φυσικά η Tara Reid. Η ξανθιά star δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφία της κατά την οποία φορά μόνο το εσώρουχό της! Λίγο πριν φορέσει το κοστούμι της για το Halloween, είπε να μας δείξει την... προετοιμασία. Το κενό ανάμεσα στα πόδια της εξωπραγματικά μεγάλο. Αυτό και μόνο αρκούσε για να ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων. Τα σχόλια έδιναν και έπαιρναν κάτω από την φωτογραφία και φυσικά η Tara την διέγραψε μετά από λίγα λεπτά, αντικαθιστώντας την με μια πιο... αξιοπρεπή!


Η κατάστασή της είναι ιδιαίτερα ανησυχητική. Οι θαυμαστές της φοβούνται για την πορεία της υγείας της και διαρκώς της τονίζουν πως πρέπει να πάρει άμεσα κιλά. Δείτε στην παραπάνω gallery το Ιnstagram ποστ της από το Halloween, καθώς και φωτογραφίες από την πρόσφατη εμφάνισή της στο Stonewood Mall της California. Ελπίζουμε να βρει σύντομα τον παλιό, καλό εαυτό της!

Διαβάστε ακόμα

Διάσημο αγαπημένο ζευγάρι χωρίζει μετά από 13 χρόνια γάμου: Τι συνέβη;

Καημενούλα Jennifer Lawrence: Ο Chris τη χρησιμοποίησε για να ζηλέψει η Gwyneth;