Τι έκαναν οι αγαπημένοι celebrities την εβδομάδα αυτή;

Τι έκαναν οι αγαπημένοι celebrities την εβδομάδα αυτή;

Δείτε τι μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς φίλους τους

Γεμάτη φαίνεται πως ήταν η εβδομάδα που πέρασε για τους αγαπημένους celebrities, εγχώριους και μη, αφού άλλοι στόλισαν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα τους, άλλοι γιόρτασαν την Ημέρα των Ευχαριστιών, άλλοι έκαναν τα ταξίδια τους και διάφορες άλλες δραστηριότητες.


Και φυσικά, μέσα σε όλο αυτό το συνεχές τρέξιμο, δεν παραλείπουν να μας ενημερώνουν για τις ζωές τους μέσα από εικόνες, σχόλια και βίντεο που αναρτούν οι ίδιοι στις προσωπικές τους σελίδες στα social media, με «αρχηγό» όλων το... τρομερό και φοβερό, Instagram. Και αφού κατέχει πλέον τέτοια δεσπόζουσα θέση στην καθημερινότητά μας, δεν μπορούμε να μην παρακολουθήσουμε και εμείς λίγες από τις λαμπερές στιγμές της ζωής τους και να τις μοιραστούμε μαζί σας.


Έτσι, είδαμε την Rihanna αγκαλιά με την ανιψιά της, την Jennifer Lopez να κάθεται στο γιορτινό τραπέζι των Ευχαριστιών με τα παιδιά και τους φίλους της, την Beyonce να απαθανατίζει την μικρή Blue Ivy μπροστά από το τεράστιο χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού τους, την δική μας Δούκισσα Νομικού σε στιγμιότυπο από το επαγγελματικό της ταξίδι στη Σύρο αλλά και πολλούς άλλους. Στην παραπάνω γκάλερι μπορείτε να απολαύσετε τις μοναδικές στιγμές τους.

Διαβάστε ακόμη:

Διάσημη παρουσιάστρια φοβάται πως δε θα παντρευτεί ποτέ,επειδή έμεινε φαλακρή

Mα γιατί δεν τη βοηθά κανείς; Η διάσημη με το υπερβολικά αδύνατο κορμί