Κim μας δουλεύεις;O λόγος για τον οποίο θα προσλάβει παρένθετη μητέρα,είναι... εξωφρενικός

Γωγώ Φούντα
Κim μας δουλεύεις;O λόγος για τον οποίο θα προσλάβει παρένθετη μητέρα,είναι... εξωφρενικός

Μας έκανε να γελάσουμε βρε Kim

Αχ αυτό το κορίτσι η Kim, δεν μας κάνει να βαριόμαστε ποτέ, γιατί κάθε φορά, όλο και κάτι θα κάνει, όλο και κάτι θα πει, και είτε θα μας βγάλει εκτός εαυτού, είτε θα μας κάνει να γελάσουμε ηχηρά! Οπότε λοιπόν, να και ο λόγος που δεν μπορούμε να σταματήσουμε να ασχολούμαστε μαζί της!

Το... τελευταίο κρούσμα, έχει να κάνει με την επθυμία της να αποκτήσει σύντομα και δεύτερο παιδί. Μέχρι εδώ καλά. Το θέμα είναι, ότι δεν έχει σκοπό, όπως εξομολογήθηκε σε φίλους, να μείνει και πάλι έγκυος, και γι' αυτό το λόγο σκοπεύει να ξαναγίνει μητέρα, μέσω... παρένθετης!

Το εξωφρενικό βέβαια, δεν είναι ότι αντιμετωπίζει κάποιο γυναικολογικό θέμα, ή οτιδήποτε που την εμποδίζει να συλλάβει, αλλά δεν θέλει να χαλάσει το σώμα της!!! Ναι καλά διαβάσατε, η αφράτη Kim, που πιθανόν να γυμνάζεται και να προσέχει πολύ τη διατροφή της, νιώθει πως είναι supermodel, και πως το κορμί της είναι το εργαλείο της δουλειάς της.

Και καλά, αυτή ας το πιστεύει! Το ότι δεν έχει πια και κανένα τόσο αξιοθαύμαστο κορμί το έχει συνειδητοποιήσει ή να γίνουμε κακοί και να της το πούμε εμείς; Κρίμα, και δεν τη θεωρούσαμε και πολύ αντιπαθή!

Διαβάστε ακόμη:

Οι πιο τσιγκούνες stars του Hollywood: Η λίστα θα σας εκπλήξει

Xίλια... μίλια μακριά:Kim και Kanye βρέθηκαν σε άλλες χώρες την Ημέρα των Ευχαριστιών!

Σαν ποιον μοιάζουν; Τα νέα it μοντέλα είναι ίδια με τους διάσημους γονείς τους!