Δείτε το κατεστραμμένο αυτοκίνητο του Beckham μετά το τροχαίο που είχε με τον γιο του

Δείτε το κατεστραμμένο αυτοκίνητο του Beckham μετά το τροχαίο που είχε με τον γιο του

Τυχεροί που ζουν ο πρώην ποδοσφαιριστής και ο Brooklyn δηλώνουν οι αυτόπτες μάρτυρες

Η είδηση του τροχαίου του David Beckham το Σάββατο που μας πέρασε ανησύχησε τους Βρετανούς. Μετά και την κυκλοφορία των φωτογραφιών από τον τόπο του ατυχήματος φαίνεται πως η σύγκρουση δεν ήταν καθόλου μικρή.

Το ατύχημα συνέβη νωρίς το πρωί όταν ο πρώην αρχηγός της εθνικής ποδοσφαίρου της Αγγλίας πήγε με το αυτοκίνητο του να παραλάβει τον γιο του από προπόνησή σε τοποθεσία λιγο έξω από το Λονδίνο. Στον δρόμο προς την επιστροφή ο Beckham χτύπησε με δύναμη με διερχόμενο όχημα και τα φωτογραφικά ντοκουμέντα αποκαλύπτουν πως η πλευρά του οδηγού του Audi που οδηγούσε ο David είναι άσχημα χτυπημένη. Επί τόπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες ενώ ο 15χρονος Brooklyn ευτυχώς δεν είχε χτυπήσει πουθενά. Η γυναίκα και η ενήλικη κόρη της, που επέβαιναν στο άλλο αυτοκίνητο, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για εξετάσεις ενώ οι δύο άντρες έφυγαν από το σημείο με αυτοκίνητο που τους παρέλαβε λίγη ώρα αργότερα.

Οι αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως ο Beckham και ο γιος του είναι τυχεροί που είναι ζωντανοί ενώ σχολίασαν πως ο ευγενικός David έδωσε το μπουφάν του στη γυναίκα του άλλου αυτοκινήτου όσο περίμεναν τη βοήθεια να φτάσει.

Δείτε στο φωτογραφικό gallery τα δύο αυτοκίνητα μετά τη σύγκρουση.

Διαβάστε ακόμη:

Η Angelina Jolie σε σοκ: Κινδύνευσε η ζωή της

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το αγόρι μου έβγαινε με αυτή τη... γουρουνόφατσα»!