Αυτός ήθελε γάμο και εκείνη τον άφησε στα κρύα του λουτρού: Ποιο διάσημο ζευγάρι χωρίζει;

Ερμιόνη Σαρρή
Αυτός ήθελε γάμο και εκείνη τον άφησε στα κρύα του λουτρού: Ποιο διάσημο ζευγάρι χωρίζει;

Καλέ άλλες παρακαλάνε και αυτή τον άφησε;

Χριστούγεννα δεν μπορεί να κάνει τελικά αυτό το κορίτσι με κάποιον στο πλάι της. Λες και κουβαλάει κάποια κατάρα πάνω της και πρέπει κάθε Δεκέμβρη να μένει μόνη της. Πέρυσι έφυγε από ένα γάμο και φέτος από... μία παθιασμένη σχέση. Μα τι είναι και τούτο.


Είναι επίσημο, λοιπόν, πως Khloe Kardashian και French Montana δε θα στολίσουν μαζί το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Όσο και αν το προσπάθησαν τους τελευταίους 3 μήνες, η χρυσή τομή δε βρέθηκε. Ο αμερικάνος ράπερ ήθελε να το πάει σοβαρά και να πάρει το κορίτσι... με παπά και με κουμπάρο, αλλά αυτό δεν ίσχυε και από την πλευρά της αγαπημένης του. Η Khloe αισθάνεται πιεσμένη και δε θέλει να κάνουν ένα τέτοιο βήμα στη ζωή τους. Δεν είναι λίγα όλα όσα πέρασε στο γάμο της με τον Lamar Odom. Για αυτή ήταν ένας μικρός θάνατος ο χωρισμός αυτός, οπότε είναι απόλυτα δικαιολογημένη να θέλει το χρόνο της.


Μπορεί τον προηγούμενο μήνα να γιόρτασαν μαζί τα γενέθλια του μέσα σε κλίμα χαράς και ευφορίας, αλλά από ότι φαίνεται το 2015 θα τους βρει χώρια. Έτσι αποφασίζονται αυτά, μπαμ και κάτω.Λέτε να τα ξαναβρούν; Ποιος ξέρει... Stay tuned

Kardashians είναι αυτές και πάντα ξέρουν να μας εντυπωσιάζουν!

Δείτε τους στην παραπάνω gallery

Διαβάστε ακόμα:

Το δράμα της Kim Kardashian: Μετά από αυτή της την εξομολόγηση θα την συμπαθήσετε

Σύννεφα στη σχέση Eva Mendes-Ryan Gosling: Ποια διάσημη μπήκε ανάμεσά τους;

Βλέπουμε καλά; Το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Victoria Beckham δε συγκρίνεται με κανένα