Σκληρό: Ποιο supermodel απορρίφθηκε από τη Victoria's Secret επειδή ήταν... πρησμένη;

Γωγώ Φούντα
Σκληρό: Ποιο supermodel απορρίφθηκε από τη Victoria's Secret επειδή ήταν... πρησμένη;

Δηλαδή εμείς οι κοινές θνητές δεν έχουμε καμία τύχη

Εντάξει ο κόσμος γενικά δεν είναι και πολύ στα καλά του τον τελευταίο καιρό, ειδικά όσοι καταπιάνονται με το θέαμα, την μόδα και τη showbiz. Διότι, μπορεί να λέμε ότι εμείς τα βγάζουμε πέρα με δυσκολία, αλλά ξέρεις τι είναι να ψηφίζεσαι supermodel της χρονιάς, να είσαι το πιο hot όνομα της μόδας και τελικά να μην καταφέρνεις να είσαι μέρος του σπουδαιότερου show στον κόσμο για ένα λόγο... που αν μας ρωτάτε, δε στέκει και πολύ;

H Cara Delevingne λοιπόν, το φυσάει και δεν κρυώνει που φέτος δεν μπόρεσε να φορέσει κι αυτή τα περίφημα φτερά της Victoria's Secret, και να περπατήσει με τα υπέροχα εσώρουχα του διάσημου οίκου μόδας. Και μπορεί το γεγονός αυτό να το χωνέψαμε με τα χίλια ζόρια, αλλά ο λόγος για τον οποίο η βρετανίδα καλλονή ήταν απούσα λίγο μας προβλημάτισε.

Όχι ο κύριος λόγος δεν ήταν ότι η Cara πήρε μέρος στο show του οίκου Chanel που πραγματοποιήθηκε την ίδια μέρα, και άρα δεν θα μπορούσε να βρίσκεται σε 2 μέρη ταυτόχρονα, αλλά ότι οι άνθρωποι της Victoria' s Secret δεν την ήθελαν επειδή τη θεωρούν... πρησμένη!

«Είναι πολύ αυστηροί με αυτό. Αν αφεθείς λίγο μετά δε σε θέλουν», αποκαλύπτει ο Robert Konjic, ένα από τα διασημότερα μοντέλα του κόσμου. «Την είδα φέτος στα British Fashion Awards και μου φάνηκε πρησμένη και παχουλή», είπε γεμάτος ειλικρίνεια και ίσως λίγη κακία!

Οπότε όπως καταλαβαίνετε, αν θεωρείται η Cara πρησμένη, εμείς οι υπόλοιπες δεν πάμε πουθενά!

Διαβάστε ακόμη:

Μα τι άλλο θα κάνει πια! Τραγουδίστρια βγήκε έξω... και παραφέρθηκε για ακόμη μία φορά

Eπιτέλους! Κυκλοφόρησε αδημοσίευτο φωτογραφικό υλικό από τον γάμο της χρονιάς

Το... δράμα μιας πρώην ζάμπλουτης: Ποια φόρεσε φόρεμα 4$ στα γενέθλια της κόρης της;