Στη φόρα mail που σφάζουν με το «γάντι» τη Jolie: «Είναι ατάλαντη και κακομαθημένη»

Γωγώ Φούντα
Στη φόρα mail που σφάζουν με το «γάντι» τη Jolie: «Είναι ατάλαντη και κακομαθημένη»

To μεγαλύτερο σκάνδαλο των τελευταίων χρόνων, κάνει το Hollywood άνω κάτω και την Angelina Jolie έξαλλη

Ποια είναι η μεγαλύτερη star του πλανήτη που οτιδήποτε κι αν κάνει τραβάει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας; Ναι καλά μαντέψατε: Είναι η Angelina Jolie, την οποία μπορεί να γνωρίσαμε ως σεξοβόμβα, και οι άντρες να έπιναν νερό στο όνομά της, αλλά πλέον, έχει εγκαταλείψει τον παλιό σέξι της εαυτό, έχει γίνει μάνα, φιλάνθρωπος και πολλά άλλα, και αρέσει πολύ περισσότερο στις γυναίκες-να τα λέμε κι αυτά-!

Οπότε πιστεύουμε αγαπητές μας φίλες, ότι με την παρακάτω είδηση θα γίνετε έξαλλες, θα πείτε ότι η Angie είναι η μία και μοναδική και ότι εμείς δεν ξέρουμε τι λέμε! Ας είναι, θα το πιούμε κι αυτό το ποτήρι για χάρη της... ενημέρωσης. Το θέμα λοιπόν έχει ως εξής: Τον τελευταίο καιρό η Αμερική και για να είμαστε και πιο σαφείς η βαριά βιομηχανία του τόπου που δεν είναι άλλη από το Hollywood, κλονίζεται από ένα σκάνδαλο, στο οποίο εμπλέκεται η εταιρεία Sony και κλασικά(!) υποκλοπές των mail μεταξύ των μεγαλοστελεχών της. Σε κάποια από τα mail αυτά λοιπόν μεταξύ της αντιπροέδρου της Sony Amy Pascal και του παραγωγού Scott Rudin κεντρικά πρόσωπά είναι η Angelina Jolie αλλά και ο σκηνοθέτης David Fincher!

Η ιστορία έχει ως εξής: Η Angie ήθελε για σκηνοθέτη της ταινίας της Cleopatra η οποία είναι στα συρτάρια εδώ και πολλά χρόνια, τον David Fincher τον οποίο η Sony πλησίασε προκειμένου να αναλάβει τη σκηνοθεσία της ταινίας Jobs. Όπως αντιλαμβάνεστε, αυτό δεν άρεσε καθόλου στην Angelina, με αποτέλεσμα οι Pascal και Rudin να έχουν μία μικρή διαδικτυακή κουβεντούλα: «Η Angelina είναι εκνευρισμένη που δώσαμε στον David το Jobs», έγραψε η Pascal για να της απαντήσει ο Rudin: «Θα το ξεπεράσει. Δεν έχω χρόνο για τέτοια», ενώ λίγο πιο μετά, και προφανώς φοβούμενος μήπως η Jolie περάσει στην αντεπίθεση έγραψε τα εξής: «ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑNGIE ΝΑ ΣΩΠΑΣΕΙ ΠΡΙΝ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ DAVID ΚΑΙ ΤΟ "JOBS"»!

Και συνεχίζει ακόμη πιο... εντυπωσιακά: «Δεν έχω χρόνο και όρεξη να ασχολούμαι με κακομαθημένα και ατάλαντα πλάσματα», έγραψε ο Rudin, ξεφεύγοντας κυριολεκτικά. «Δε σκοπεύω να χάσω 180 εκατομμύρια δολάρια για ένα project που ξέρουμε πολύ καλά ότι θα είναι αποτυχία. Φαντάσου πόσο δεν της αρέσει και της ίδιας το σενάριο, που παράτησε την ταινία για να σκηνοθετήσει μία άλλη! Ε δεν έχω σκοπό να καταστρέψω την καριέρα μου για να ικανοποιήσω το αχαλίνωτο εγώ μίας παντελώς ατάλαντης γυναίκας και καλά θα κάνεις να το αποφύγεις και εσύ. Θα καταλήξουμε ο περίγελος ολόκληρης της βιομηχανίας αν της πούμε το ναι. Είναι απλά μία celebriy και τίποτα παραπάνω κατέληξε»!

Κοιτάξτε να δείτε, με φόβο να σας κάνουμε έξαλλες, νομίζουμε ότι ο κύριος Rudin ο οποίος υποθέτω έχει γνωρίσει την Angie από την καλή και την ανάποδη δεν έχει και πολύ άδικο. Με τις πιθανότητες αν το πάρει κανείς, όταν ένα παιδί μεγαλώνει μέσα στα φώτα της δημοσιότητας, ακούγοντας καθημερινά πόσο όμορφη και ιδιαίτερη είναι, είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα είναι και η πιο προσγειωμένη προσωπικότητα γενικά. Όσο για το ατάλαντη, και πάλι σας ζητούμε συγνώμη, αλλά δεν μπορούμε να θυμηθούμε μία καλή ερμηνεία της Angie εκτός από τον αβανταδόρικο, έτσι κι αλλιώς, ρόλο της, στην ταινία The Girl You Left Behind, για την οποία πήρε και το Oscar Β' Γυναικείου Ρόλου. Και ξέρουμε όλοι, τι ακριβώς κάνει το Hollywood σε σχέση με τα Oscar, δε χρειάζεται να το αναλύσουμε περισσότερο.

Πάντως όπως και να' χει το πράγμα, περιμένουμε με μεγάλη αγωνία την απάντηση της Angie η οποία θα είναι σίγουρα καταπέλτης.

Διαβάστε ακόμη:

Δυσάρεστα νέα: Διάσημο μοντέλο και ηθοποιός έχασε τη μάχη με τον καρκίνο

Η Victoria Beckham εξηγεί, για πρώτη φορά, γιατί δε χαμογελά στις φωτογραφίες!

Nέος τσακωμός μεταξύ Jolie-Pitt: Αποτελεί η Angelina κακό πρότυπο για τα παιδιά της;

Xριστόφορος Παπακαλιάτης: Δείτε το τρέιλερ της νέας του ταινίας